Ana SayfaGüzellikYüzünüzdeki yağlanmayı silmek için Blotting Papers

Yüzünüzdeki yağlanmayı silmek için Blotting Papers

Karma veya yağlı ciltli kadınların en büyük sorunlarından biri gün içinde yağlanan ve parlayan cildidir. Sürülen kremler, fondötenler ve pis hava cildinizde ekstra yağlanma yapar ve özellikle T bölgesinde parlamaya sebep olur. Cildinizdeki yağlı hissin yanı sıra parlama da sizi bir hayli rahatsız eder. Peki ama bu durumdan makyajınızı tamamen silmeden kurtulmak için ne yapmalı?

İşte bu sorunun cevabı aslında oldukça basit. Türkiye`de çok yaygın olmasa da yurtdışında sevilerek kullanılan Blotting Papers`lar adeta hayat kurtarıcı nitelikte. Blotting Papers adı verilen by incecik kağıtlar tek kullanımlık oluyor. Markaların bir çoğunda bulunan bu ürünün içinden ortalama 100 kağıt çıkıyor. Yani bu da demek oluyor, bir ürün aldığınızda 100 gün kullanabiliyorsunuz.

Yüzünüzün yağlandığını hissettiğinizde veya cildinizin parladığını gördüğünüz an bir adet blotting paper alın ve yüzünüzde yağlanan bölgelere yapıştırıp kaldırın. Blotting Paper`ın bir anda cildinizdeki tüm yağı içine emdiğini göreceksiniz. Ardından da temiz ve parlamayan bir cilde kavuşacaksınız. Diğer bir değişle gün içinde cildinizi bir anda tazeleyebileceksiniz.

Bu mucizevi ürünü Bobbi Brown, Shiseido, Neutrogena ve Clean & Clear markalarında bulabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI