Ana SayfaGüzellikYves Rocher Sevgililer Günü’nde Sevginizi Yaymak için Özel Fırsatlar Sunuyor

Yves Rocher Sevgililer Günü’nde Sevginizi Yaymak için Özel Fırsatlar Sunuyor

Yves Rocher birbirinden farklı içerikleri, doğal formülleri, büyüleyici kokularıyla hem kadınlar hem de erkekler için uygun ürün çeşitleriyle herkese özel hediye seçenekleri sunuyor. 
 
YVES ROCHER MON ROUGE PARFÜMÜ
 
Yves Rocher neroli esansının büyüleyiciliği, irisin duyuları harekete geçiren çekiciliği ve paçulinin karşı koyulmaz gücüyle kendini seven, cüretkâr ve iz bırakan kadınlar için çok özel bir parfüm geliştirdi. Mon Rouge Parfümü güçlü, çekici ve büyüleyici etkisiyle tüm kadınların sahip olmak isteyeceği etkileyici kokuyu sunuyor. Çiçeksi, feminen kokusuyla büyüleyici bir iz bırakan Mon Rouge %100 bitkisel alkolden elde ediliyor ve %84’ten fazla doğal içerik barındırıyor. Mon Rouge, geri dönüştürülebilir cam şişe, geri dönüştürülmüş plastikten elde edilmiş kapak ve sürdürülebilir ormanlardan elde edilen karton paketiyle doğaya, kendine ve geleceğine duyarlı kadınların vazgeçilmezi olacak!    

YVES ROCHER ERKEK PARFÜMLERİ
 
Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuarları uzmanları tarafından, doğaya saygılı ve bitkisel olarak üretilen Yves Rocher Erkek Parfümleri çarpıcı ve eşsiz kokuları ile gün boyu temiz, ferah ve güçlü hissetmenizi sağlıyor. Yves Rocher teninize ve karakterinize en uygun kokuyla sizleri buluşturmak için birbirinden farklı seçenekler sunuyor.
 
Yves Rocher Cuir Vetiver Parfümü
Vetiver, Sandal Ağacı ve Tonka Fasulyesi gibi eşsiz içeriklerden oluşan Cuir Vetiver Parfümü odunsu bir parfümün inceliğini arayan tüm erkekler için ideal opsiyon oluyor. Sonia Constant tarafından yaratılan parfüm, vetiverin ferahlatıcı etkisi, sedir ağacının temiz ve odunsu notaları ve tatlı vanilya ve tonka fasulyesinin büyüleyici kokularıyla mükemmel esansın formülünü sunuyor. Geri dönüştürülebilir şişe ve kutuyla sunulan parfüm Yves Rocher’nin doğaya olan saygısını devam ettiriyor.


 
Yves Rocher Nature Peygamber Ağacı ve Ardıç Parfümü
Aromatik ve odunsu bir koku arayan erkekler için Guayak Odunu, Ardıç Meyvesi ve Kakule içerikleriyle Sonia Constant tarafından özenle yaratılmış parfüm Peygamber Ağacının Notalarıyla hafif ama etkileyici bir koku sunuyor. Canlı kakule etkisi ve ardıç meyvesinin aromatik notalarını birleştiren Nature Peygamber Ağacı ve Ardıç Parfümü çevrenizdekileri anında etkiniz altında bırakmanızı sağlıyor.

Yves Rocher Bois de Sauge Parfümü
Misk Adaçayı, Guayak Ağacı ve Paçulli içeriklerini mükemmel dengesiyle bir araya getiren Sonia Constant, Yves Rocher Bois de Sauge Parfümüyle odunsu, aromatik ve ferah kokulardan hoşlanan, özgürlüğüne düşkün maceracı erkekleri tatmin edecek ideal parfümü sunuyor. Paçulinin karizmatik notasunun dikkat çekici etkileriyle girdiğiniz her ortamda ilgilerin üzerinizde olmasını sağlıyor. İçeriğinde bulunan alkolün bitkilerden elde edilmesi ve geri dönüştürülebilir şişe ve kağıttan oluşan paketlemesiyle Bois de Sauge Parfümü markanın doğaya duyarlılığını koruyor ve destekliyor.

Yves Rocher Comme Une Evidence Parfüm
Vetiver ve Guak Odununun zarif ve odunsu notalarını Bergamot ve Karabiber ile birleştiren Antoine Maisondieu eşsiz içerikleriyle özel bir formül sunuyor. Bergamot, parfüme köpüklü bir tazelik katarken, karabiber notaları formülü canlandırıyor. Çiçeksi ve odunsu bir parfümün gücünü arayan tüm erkekler beklediklerini Comme Une Evidence Parfümünde bulabiliyor.
 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI