Ana SayfaGüzellikYves Rocher`dan Güneş Koruyucu ve Yaşlanma Karşıtı Krem

Yves Rocher`dan Güneş Koruyucu ve Yaşlanma Karşıtı Krem

Yüksek koruma faktörüyle güneşin tüm zararlı ışınlarına karşı cildinizin etrafında bir koruma duvarı oluşturan Yaşlanma Karşıtı Koruyucu Yüz Kremi ile hem güneşin, hem de daha genç bir cildin keyfini süreceksiniz.

50 Koruma Faktör ile 8 saat boyunca güneşe karşı etkili üstün koruma sağlayan krem, güneşe bağlı cilt yaşlanmasının ve cilt lekelerinin oluşumunu engeller. Cilt yaşlanmasına neden olan UVA ile güneş yanıklarına yol açan UVB ışınlarına karşı gün boyu yüksek koruma sağlar. Cilde gençlik ışıltısı kazandıran koruyucu yüz kremi, aynı zamanda cilt tonunu da eşitleyerek, daha canlı bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur.

Bitkisel formülü, cildi rahatlatan ve cilt konforunu sağlayan Organik Karite ve Makademya Fındığı içerir. Organik Karite, diğer adıyla Shea Yağı yoğun besleyici ve onarıcıdır. Makademya Fındığı ise cildi derinlemesine onarır ve besler. Üstelik ultra hafif ve akışkan dokusu keyifli bir kullanım sağlar, cildinizi ağırlaştırmadan korur.

Dermatolojik kontrol altında test edilen Yaşlanma Karşıtı Koruyucu Yüz Kremi, tüm cilt tipleri için uygundur. Sadece yazın değil, cildinizin güneşe maruz kaldığı her mevsim kullanmanız tavsiye edelir. Yüksek verim için her sabah güneşe çıkmadan önce yüz ve boyun bölgenize uygulayabilirsiniz.

Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları, doğal aktiflerin olağanüstü gücünü keşfederek cildinize taşır. Cilt akıllı bir organdır, kendisi için yararlı olanı seçer. Ezelden beri cilt ve bitki birbirini tanır, tamamlar ve gerekirse etkileşir. Bu yüzden canlı ve doğal bitkisel bir molekülün, cilt yapısının mekaniğinde her zaman önemli bir yeri olur. Bitkisel Kozmetik etkilidir çünkü cildin bitkisel aktifi özümseme kabiliyetini güçlendirir. Yves Rocher’nin bitkisel formüllü Yaşlanma Karşıtı Koruyucu Yüz Kremi ile siz de cildinizin bitkilerin gücünü özümsemesine izin verin ve etkili sonuçları ile daha genç, daha sağlıklı ve daha canlı bir cilde sahip olun!

Ürüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz!

*Bu bir ilandır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI