Ana SayfaGüzellikZade Vital Marine Kollajen ile Denizden Gelen Güzellik

Zade Vital Marine Kollajen ile Denizden Gelen Güzellik

Zade Vital Ar-Ge Merkezi’nin Ege Üniversitesi ARGEFAR ile iş birliği içinde, etkinliği klinik çalışmalarla kanıtlanmış içerikler kullanarak geliştirdiği Marine Kollajen, farklı yaş ve ihtiyaçları göz önüne alarak, özgün formülasyonları bir araya getiriyor. Patentli içerikleri sayesinde ciltte sinerjik bir etki sağlayan seri; kapsül, içime hazır sıvı flakon ve toz saşe olmak üzere üç farklı formda sunuluyor.

Ciltle daha uyumlu balık kollajeni ve sinerjik sekizli ile etkin formül
Marine Kollajen, sığır ve diğer kollajen kaynaklarına göre vücut tarafından daha iyi emilen, cilt ile uyumlu tip 1 kollajeni daha fazla içeren hidrolize balık kollajeninden elde ediliyor. Formül, hyaluronik asit, c vitamini, çinko, biotin, kavundan elde edilen süperoksit dismutaz, elastin, üzüm çekirdeği ekstresi ve flavonoidler gibi doğal antioksidanlarla da destekleniyor.

Hidrolize balık kollajeni ile sinerjik etki sağlayan bu içerikler, ciltte azalan ve yapısı bozulan kollajenin tekrar vücuda kazandırılmasını desteklemekle kalmıyor; elastikiyet kaybı, nemsizlik, cilt tonu eşitsizliği, ince çizgi ve kırışıklıklar gibi cilt sorunlarına da ideal bir çözüm sunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI