Ana SayfaYaşamZanzibar Restaurant`ta Fotoğraf Sergisi

Zanzibar Restaurant`ta Fotoğraf Sergisi

İlkem Özar’ın “Places & Traces / Yerler ve İzleri”  temalı  ilk kişisel sergisi,  25 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında Zorlu Center içinde bulunan Zanzibar Restaurant’ta fotoğraf meraklılarıyla buluşacak. Sergi,  İlkem Özar’ın birçoğu uluslararası yarışmalarda ödüle layık görülmüş fotoğraflarından oluşuyor.

İlkem Özar’ın ilk kişisel sergisi “Places & Traces / Yerler ve İzleri”,  sergisi Zorlu Center içinde bulunan Zanzibar Restaurant’ta sanatseverlerle buluşacak. Zorlu Center’da yeni açılan mekanda sanat projelerine destek vermeyi amaçlayan Zanzibar Restaurant’ın bu kapsamda ev sahipliği yaptığı ilk sanatçı olan İlkem Özar`ın sergisi, dünyanın farklı bölgelerinde çektiği fotoğraflarla ziyaretçileri egzotik bir gezintiye çıkaracak.

Zanzibar Restaurant’da İlk kişisel fotoğraf sergisini, İstanbullu fotoğraf meraklılarıyla buluşturacak olmanın heyecanını yaşadığını belirten İlkem Özar, seyahat etmenin büyüsünün yıllar geçtikçe içinde büyüyerek devam ettiğini ve fotoğraf tutkusunu güçlendirdiğini dile getirdi. Özar, “Fotoğrafın,  gezdiğim mekânları ve oradaki ruhu yansıtmak için en anlamlı paylaşım yolu olduğunu düşünüyorum. Kişisel yolculuklarımın bir yansıması olan fotoğraflarımı sergiler aracılığıyla diğer fotoğraf tutkunlarıyla paylaşmak, yolculukların tadını bir kat daha artırıyor” diyerek sergilerin sanatçı-izleyici arasındaki etkileşimi kuvvetlerinden değerli platformlar olduğuna vurgu yaptı.

“Places & Traces / Yerler ve İzleri” ile ilgili görüşlerini paylaşan sergi küratörü Ayşe Pınar Akalın ise, “İlkem Özar`ın, Güney Doğu Asya`da Myanmar, Laos ve Vietnam`da günlük hayatın içinde ve tapınaklarda çektiği fotoğraflarında mistik bir gizem, romantik bir masumiyet, hiç görmemiş olsak da o yerlerin dokusunu, doğasının renklerini ve yaşamını bize getiren güçlü bir tasvir var” dedi.

İlkem Özar  hakkında:

1970 Venezuela doğumlu olan İlkem Özar, Boğaziçi Ekonomi`den sonra Fransa`da master yapmış ve çok çeşitli uluslararası firmalarda yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. Şu anda Intel Security’de Genel Müdür olarak çalışmaktadır. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI