Ana SayfaModaLG’nin Chocolate modeli

LG’nin Chocolate modeli

Çarpıcı modellerle dikkat çeken LG yeni modeli Chocolate için farklı bir konsepte hazırladığı defilede Çağla Şikel’den Tuğçe Kazaz’a bir çok ünlü manken geceye damgasını vurdu. Sirk konseptinde hazırlanan defile Maçka Küçükçiftlik Parkı’nda küçük bir kokteyl ile başladı. Gecede pek çok ünlü sima vardı. Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan’la geceyi renklendirirken, gazetecilere samimi pozlar verdi.

Seçildiği günden beri skandallarla gündemde olan Tuğçe Sarıkaya’nın da davetli olarak yer aldığı defileye, Uğurkan Erez ve  Cemil İpekçi gibi  modacılarda katıldı. Defilede açılışı doğumdan sonra ilk kez podyuma çıkan Çağla Şikel yaptı. Şikel kırmızı elbisesiyle göz doldurdu. Çağla Şikel fiziğini doğumdan sonra da koruduğunu herkese gösterdi.

Erol Albayrak’ın yaratıcı tasarımları ve ünlü mankenler kadar defilede kullanılan kareografi de dikkat çekti. Mankenler podyumu sirk çalışanları ile paylaşarak göz kamaştıran bir performans sergilediler.

Erol Albayrak imzalı defilede kıyafetler kadar dikkat çeken aksesuarlarda vardı. Renkli kurdelelerle  bilekten bağlamalı, yüksek topuk ayakkabılar ve mankenlerin kafalarındaki dev boyuttaki tüyler sirk konseptine uygun tercihlerdi. Defile boyunca göz dolduran Tuğçe Kazaz, defilenin sonunda giydiği gelinlikle şaşırtıcı bakışları üzerine toplarken Erol Albayrak’ın sergilediği diğer kıyafetler kadar çarpıcı ve iddialı olan gelinlik modeli de göz kamaştırdı.

Geceye katılan ünlü modacı Cemil İpekçi defile ile ilgili şunları söyledi: ‘ Bu zamana kadar izlediğim en renkli  en farklı ve en çarpıcı defilelerden bir tanesiydi. Özellikle sirk konseptinin olması doğru bir seçimdi. Çünkü; hayatta bir sirk kadar eğlenceli, renkli ve güldürücü. Bende hep defilelere gülerim zaten.’ dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI