Ana SayfaGüzellikFormda kalmak için Laveda Spa...

Formda kalmak için Laveda Spa…

Misafirlerini en özel bakımlarla buluşturan The Ritz-Carlton, İstanbul Laveda Spa, yüz ve vücut şekillendirme uygulamalarında çok gelişmiş bir teknolojiye sahip olan Ultratone Futura Pro cihazı ile benzersiz bir hizmet sunuyor. Gelişmiş teknolojisi ve tasarımı ile başarısını kanıtlayan Ultratone Futura Pro, selülit, yaşlanma belirtileri, kırışıklıklar ve vücuttaki sarkmalara karşı etkili olurken, yatıştırıcı, rahatlatıcı ve enerji verici bir bakım vaad ediyor. Ultratone Futura Pro`da yüz ve vücut şekillendirmede misafirlerin her türlü ihtiyacına yönelik özel olarak geliştirilmiş 2.000.000`un üzerinde program seçeneği bulunuyor. Laveda Spa’da uygulanan Ultratone Futura Pro bakımı her biri 45 dakikadan oluşan 10 seanstan sonra etkisini fark ettiriyor. 10 seanslık paket program ise Laveda Spa’da avantajlı fiyatlarla sunuluyor.

Türkiye’nin tam donanımlı ilk spa’sı Laveda Spa, misafirlerine sürprizler sunmaya devam ediyor. Yüz ve vücut şekillendirmede eşsiz sonuçlar alınmasını sağlayan Ultratone Futura Pro cihazı Laveda Spa misafirlerinin hizmetine sunuluyor. Selülit, yaşlanma belirtileri, kırışıklıklar ve vücuttaki sarkmalara karşı etkili olan Ultratone Futura Pro, yatıştırıcı, rahatlatıcı ve enerji verici bir bakım sunuyor. Gelişmiş ileri teknolojisi ve tasarımı ile benzersiz bir hizmet olan Ultratone Futura Pro bakımı her biri 45 dakika olan 10 seanstan oluşuyor. Laveda Spa’da sunulan bu benzersiz hizmetten 10 seans olarak faydalanmak isteyenler avantajlı paket fiyatlarından yararlanıyorlar.

The Ritz-Carlton, İstanbul Laveda Spa’da bulunan Ultratone Futura Pro’da yüz ve vücut şekillendirmede misafirlerin her türlü ihtiyacına özel olarak geliştirilmiş 2.000.000’un üzerinde program seçeneği bulunuyor. Dünya çapında ünlü birçok ismin de tercih ettiği bu uygulama, yüz ve vücut şekillendirmedeki etkileriyle farkını hissettiriyor.

Vücudun birçok fonksiyonu beyin tarafından diğer organlara iletilen nörolojik elektriksel uyarılar tarafından kontrol ediliyor. Ultratone bu uyarıları arzu edilen bölgelere göndererek incelme, yüz ovalinin toparlanması, selülitlerin azalması ve kasların sıkılaşması gibi sonuçlara gözle görülür şekilde yardımcı oluyor. Sadece monoton uyarılar gönderen, alışılmış vücut şekillendiricilerinin aksine Ultratone ihtiyaçlara göre ayarlanacak, programlı bio-stimülasyon uyarılarına sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Normal bir egzersiz programında olduğu gibi ısınma ve soğuma bölümleri ile her Ultratone seansı sonrasında kendinizi tamamen zindeleşmiş hissediyorsunuz.

Laveda Spa konuklarına sonsuz rahatlama kaynağı masaj terapileri, cildinizi arzu ettiğiniz ışıltılı görünüme kavuşturacak yüz ve vücut bakımları ve uzman antrenörlerle uygulanan fitness programlarıyla en “şımartan” hizmetleri sunmaya devam ediyor.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için telefon: (0212) 334 43 53

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI