Ana SayfaYaşam12 Bez Bebek Astoria`da

12 Bez Bebek Astoria`da

Astoria Alışveriş Merkezi, Dünya Kadınlar Günü kapsamında anlamlı bir sergiye ev sahipliği yapacak. Açelya Akkoyun, Bahar Korçan, Beren Saat, Cemil İpekçi, Çağla Şikel, Derya Baykal, Dilek Hanif, Hülya Avşar, Özgür Masur, Trendus.com, Tülin Şahin ve Tuvana Büyükçınar, LÖSEV’in 12.yılına itafen bez bebekleri kendi yorumlarını katarak yeniden tasarladılar. Ünlü isimlerin tasarladığı 12 bez bebek, 7-20 Mart 2011 tarihleri arasında Astoria Alışveriş Merkezi ziyaretçileri ile buluşacak.
1998 yılında kurulan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), 12. Yıl kutlaması kapsamında birbirinden değerli 11 sanatçı ve Trendus.com anlamlı bir çalışmaya imza attı.
LÖSEV ve Trendus.com ile ortaklaşa hayata geçirilen “12.Yılda 12 Bez Bebek” projesinin çıkış noktası olan LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocukların anneleri için hayata geçirilen üretim atölyelerinin bir hikayesi… Lösemi hastası çocukların annelerinin rehabilitasyonu için kurulan meslek edinme atölyeleri sayesinde, yüzlerce anne atölyelerde birbirinden güzel hediyelikler, el ürünleri üretiyorlar ve bu atölyeler sayesinde ortaya çıkan ürünlerden elde edilen gelir yine binlerce çocuğun ücretsiz tedavisine kaynak yaratıyor.
Ziyaretçiler tarafından büyük beğeni toplayan 12 Bebeğin, LÖSEV Anne üretim atölyelerinde üretimlerine başlandı. İsteyen bağışçılar çok yakında bebekleri www.ispanak.com.tr den satın alabilecekler.
Astoria Alışveriş Merkezi’nin ev sahipliği yapacağı “12.Yılda 12 Bez Bebek” Sergisi, 7-20 Mart 2011 tarihleri arasında sizleri bekliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI