Ana SayfaYaşam12 Bez Bebek Podyumdaydı

12 Bez Bebek Podyumdaydı

LÖSEV`in 12`inci yıldönümünü kutlamak amacıyla Trendus`un LÖSEV`le ortaklaşa gerçekleştirdiği 12 Yıla 12 Bez Bebek projesi 10. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası festivalinde podyuma çıktı.  LÖSEV anneleri sevgi ve teşekkür duygularının bir ifadesi olan 12 bez bebek tasarımlarını kendi çocuklarına göre diktiler. Ve çocuklarına göre diktikleri bu tasarımları 10. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası festivali kapsamında Viaport alışveriş merkezinde ünlülerin isimleri ile görücüye çıkardılar.

Birbirinden sevimli çocukların ünlülerin bez bebekleri ile podyuma çıktığı kutlamada gönüllü olarak defileye renk katan manken Alona Kral da miniklere eşlik etti. Bunun gibi birçok yardım kampanyasında gönüllü olarak görev alan güzel model ilk kez LÖSEV ile birlikte çalıştı. 2.5 yaşında bir oğlu olan güzel model Lösev`in bu projesinde de gönüllü olarak yer alarak projeye büyük katkıda bulundu. Trendus ve Lösev`in ortaklaşa gerçekleştirdiği Bez Bebek projesinde Trendus adına bez bebeklerden birini giydiren Trendus Genel Yayın Yönetmeni Deniz Ünaldı da miniklerimize destek vermek için defiledeydi. Defile sonrasında Alona Kral ve Deniz Ünaldı minik mankenlerimizle bir araya gelerek tek tek sohbet etti.

28 Mayıs Günü  Viaport AVM’de düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan çocuklarımız ve etkinliğe katılanlar çok güzel bir gün geçirirken defilenin yanısıra etkinlik konserlerle de süslendi.

Güler yüzlü miniklerimizi ünlülerin Bez Bebek tasarımları içinde podyumda görmek için lütfen fotogaleriye tıklayınız. 

Size de lösemili çocuklarımıza destek olmak için ünlülerin Bez Bebeklerini ispanak.com.tr`den satın alabilirsiniz.

Lösev Bebeklerini satın almak için lütfen tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI