Ana SayfaYaşam12. !f İstanbul Programı

12. !f İstanbul Programı

12. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 14 Şubat`ta İstanbul`dan yola çıkacak, 28 Şubat’ta Ankara ve İzmir`e uğrayacak.

Sundance, Berlin, Cannes ve Toronto Festivalleri’nden ödüllerle dönen filmler Türkiye`de ilk kez !f İstanbul`da izleyici ile buluşacak. Festivalin en dikkat çekici filmi ise Sundance`te belgesel dalında "Büyük Jüri Ödülü"nü kazanan "Blood Brother/Kan Kardeşim" olacak. Ben Lewin`in Sundance`ta seyirci ve jüri özel ödüllerini alan, "Oscar"da Helen Hunt`a yardımcı kadın oyunculuğu adaylığı getiren "The Sessions/Aşk Seansları" ile "Oscar"da "Yabancı Dilde En İyi Film" dalının en güçlü adaylarından "War Witch/Savaş Cadısı"festival programında yer alıyor.

12. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 14-24 Şubat 2013`te İstanbul`da Beyoğlu Cinemaximum Fitaş, İstinye Park Cinemaximum, Cinemaximum Budak, 28 Şubat-3 Mart 2013 tarihlerinde Ankara Cinemaximum CEPA ve İzmir`de Cinemaximum Forum Bornova sinemalarında gerçekleştirilecek.

Festival biletleri, 1-3 Şubat`ta İstanbul, 8-10 Şubat`ta Ankara ve İzmir`de indirimli ön satışa çıkacak. MyBilet`ten satın alınacak festival biletlerinde geçen yılın fiyatları uygulanacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI