Ana SayfaYaşam14-20 Eylül Haftanın Burç Yorumları

14-20 Eylül Haftanın Burç Yorumları

Güneş Tutuldu. Öncesindeki hafif dozdaki sıkıntı bitti. Tutulmanın etkisi bitmedi. Hatta kimileri için yeni başlıyor. Tutulmadan nasıl etkileneceğinizi anlamak için soru şu:

-İş yaşamınızla ilgili bir şeyler dikkatinizi çekti mi? Daha iyisinin olabileceği ya da hatalarınız mesela!

-Ya sağlığınızla ilgili neleri ihmal ettiğinizi fark ettiniz mi? Karar alıp alıp vazgeçmelerinizin bedelinin ne olacağı hakkında bir fikriniz oluştu mu?

Denebola 21 derece Başak burcunda yer alan sabit yıldız. Güneş 20.derece Başak burcunda tutulduğunda tetiklenme ucundan kıyısından gerçekleşti. Denebola kritizmin dozunun aşılmasını, ruhsal hastalıkları, hayal gücünün kilitlenmesini, aşırı onurlu davranışları ve mutluluğun umutsuzluğa dönüşmesini anlatır. Son günlerde “tam mutlu oldum derken o can sıkıcı haberi aldım” diyenlerdenseniz Güneş tutulmasından yüzde yüz etkilenmişsiniz demektir. Burcunuz ne olursa olsun!

Tabii etkilenip etkilenmediğinizi anlamak için bir miktar dikkat, yüksek dozda farkındalık gerekiyor. Burcunuz veya yükselen burcunuz Başak, İkizler, Yay veya Balık 20.derece( -/+ 5 derece) ise kesinlikle etkileniyorsunuz. Dereceler hakkında bilginiz yoksa hayatınız boyuca işinize yarayacak doğum haritanızı 1 kez profesyonel bir astrologdan almanız en doğrusu. İnternetten çıkardığınız haritanın % 50 yanlış ve % 100 yetersiz olduğu bir gerçek. 

Güneş tutulması sırasında Jüpiter ve Plüton’da olumlu etkilenecek. Bu şanslı bir tutulma. Özellikle Başak, Boğa ve Oğlaklar açısından. Zenginlik, güçlü dostluklar ve şöhret için iyi bir fırsat. Değerlendirebilenlere tabii her zaman ki gibi!

17 Eylül biraz ürkütücü bir tarih. Bir yandan evlilik ve ortaklık hayallerinizi suya düşürecek öte yandan yakınlarınızla ilişkilerinizi bozacak Merkür gerilemesinin başladığı gün. Sadece bu kadar olsaydı baş etmek kolay olurdu. Jüpiter-Neptün karşıtlığının zirve yaptığı o gün şansın hayal kırıklığına dönüşmesi muhtemel. Neptün gerilediği için hız kaybediyor. Yani düşlerin rotası değişiyor, gizli saklı ve geçmişte kalan can sıkıcı konular hakkında duyum alıyoruz. Neler olup bittiğini anlıyoruz. Şansı seçmek, hata yapmamak için doğum haritanızda Başak burcunun 8.derecesinin hangi yaşam alanınızı ifade ettiğine dikkat etmelisiniz. İşte o alanı güçlendirmeli, o alandan destek almalısınız. Yani Jüpiterden yana davranmalısınız. 

Hafta gayet güzel geçebilir tabii Merkür gerilemesine, Jüpiter-Neptün karşıtlığına yani 17 Eylül ve sonrasına dikkat etmek kaydıyla!

SU KARAKUŞ

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI