Ana SayfaAstroloji16 Eylül Haftası Astroloji Raporu

16 Eylül Haftası Astroloji Raporu

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com
 

Pazartesi günü; Ay Koç burcundayken hafta başlıyor. Satürn ile Ay arasındaki sert açı, dolunay ertesinde rehavete hakkımız olmadığını fısıldıyor. Teşekkürler. Ayrıca Ayın, Pluton ile de yapacağı sert açısı, bireysel olarak takıntılı, çalıştığımız yerde kontrol odaklı olmak isteyeceğimiz bir etki getirecek. Merkür’ün kiron ile karşıt açısı, düşüncelerimizi söylerken garip bir tavır ve tutum benimsememize yol açabilir. Ay akşam saatlerinde boşluğa girecek.

Salı günü, öğlen 13,30’da ay Boğa burcuna geçiyor olacak. Merkür’den sonra Venüs’ün kiron ile olan karşıtlığı, ilişkilere şüpheci tereddütlü biraz dramatik bir bakış açısı verebilir. Terazi burcundaki Merkür ile boğa burcunda yer alan Uranüs arasındaki 150 derecelik açı, önümüzdeki yolda ilerlemeyi zorlaştıran stress yaratan duygu durumlarının etkisini görünür kılarken uykumuz biraz kaçabilir.

Çarşamba günü Ayın Uranüs ile kavuşumu, geceden kalan ağırlığa bambaşka bir soluk getirip günü kurtaracak.  Satürn de; 29 Nisan’dan beri süregelen geri hareketini tamamlamaya hazırlanıyor, durağan dediğimiz konuma geliyor. Ayın Satürn ve Neptün ile uyumlu açısına ek olarak; akşam geç saatlerde Pluton ve Mars da ay ile senkronize olup büyük bir toprak üçgeni meydana getirecek. Ağır gezegenlerin güney ay düğümü tarafındaki konumu, toprak elementinin getirdiği sağlam, somut zemin arayan tarzı; geçmişte artık işe yaramayanları gerçekçi bir biçimde kritik etmeyi mümkün kılacak. Yeniye bir dokunuş ve sezişin ardından, yaratıcı yolu tıkayan geçmiş hata ve engellerden arınmayı sağlayacak bir yaklaşım içine giriyoruz özetle.

Perşembe günü ay Vesta ile kavuşurken, Güneşle güzel açısı; Mars’ın da Pluton ile yapacağı üçgen açı ile destekleniyor. Vesta yanan ocak anlamına gelir. Bu etki; hedeflerimiz için ne pahasına olursa olsun odağa kilitli kalma motivasyonu veriyor olacak bize. Akşamüzeri 5 sonrasında dinlenmek için zaman verin bugün kendinize ve biraz kafanızı rahatlatın.

Cuma günü ay artık ikizler burcundayken Merkür ile yapacağı güzel açı hafta ortasının üzerimizde yaratacağı ağır enerjiyi temizliyor olacak. Merkür’ün aynı gün Ceres ile kurduğu kontak da kendimizi sağlıklı bir biçimde ifade etme imkanı verecek. Ruhumuzu beslemek, hedeflerimizi gerçekleştirmek için, neye ihtiyacımız var. Gece Jüpiter’in karşısına geçecek olan Ay sene başından beri var olan Jüpiter Neptün karesinin etkisini güçlü bir şekilde hissetmemizi mümkün kılacak. Sabaha karşı gördüğümüz rüyalar bu anlamda gizli kalmış benliğimize ışık tutabilir.

Cumartesi günü; sabah Jüpiter ve Neptün karesi 16 derecenin son dakikasında bu yıl üçüncü ve son kez keskinleşiyor olacak.Yıl geneli boyunca yanıt bekleyen sorular yeniden karşımızda aslında.
İyi niyetle yolda olmak mı? Yüksek beklentilerin karşılık bulması mı?   İspata ihtiyacım var mı, inancım yeterli mi? Kabul edilmeyi beklediğim kadar, başta ben kendimi kabul ediyor muyum?  Sevgi için gereken emek verildi mi? Konu ne olursa olsun Yeterince sorumluluk alındı mı?

Pazar günü Ay; sabaha karşı, son dördün fazına doğru geçerken, yengeç burcuna ilerliyor. Merkür’ün Satürn ile arasında başlayacak yorucu açısı hafta ortasına kadar etkisini koruyacak, korumacı ruhumuz güvende olmak isterken, zihnimiz cesaret kıran düşünceler içine girebilir. Pazar günü içimize dönmek, neler oldu, yanlış giden nedir, güvenmemiz gereken noktaları somutlaştırmak gerçekten rahatlatan, dinlendiren bir Pazar geçirmeye özen gösterip; gelecek haftaya öyle hazırlanılmasını tavsiye ederim.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI