Ana SayfaAstroloji16 Mayıs Ay Tutulması Sizin İçin Ne Anlama Geliyor?

16 Mayıs Ay Tutulması Sizin İçin Ne Anlama Geliyor?

Akrep burcundaki dolunay, 16 Mayıs’taki tam ay tutulmasıyla aynı zamana denk geldiğinden, Mayıs ayı güçlü bir astrolojik olayı beraberinde getiriyor.
 
Bu göksel an, kesinlikle hepimiz için yeni zorluklar ve fırsatlar sunacak. Dolunaylar, evrenin, bizi yeni aydan bu yana geçen birkaç hafta içinde öğrenilen dersleri yansıtmaya ve gevşek uçları birleştirmeye zorlama yöntemidir.
 
Tam ay tutulması gibi doğal bir fenomenle birleştiğinde, dolunay tam bir zihin, beden ve ruh dönüşümünü beraberinde getirir. Yoğun duygularıyla tanınan Akrep burcundaki dolunay, Mayıs ayı ortalarında pek çok gerilimi ve travmayı beraberinde getirecektir.
 
 
16 Mayıs’ta gerçekleşen, akrep burcundaki ay tutulması geçmişinizin geleceğinizi nasıl etkilediğine dair açık bir bakış sunuyor. Artık sizin iyiliğinize hizmet etmeyen şeyleri bırakmanız gerekecek.
 
Koç Burcu

Dolunay ve tutulma ruhsal, finansal ve cinsel konularda sizi kişilerarası ilişkileriniz hakkında derin düşüncelere sevk edecek. Sosyal çevrelerinizdeki altta yatan herhangi bir işlev bozukluğuna yakından ve dikkatlice bakın, böylece çözülmemiş sorunları giderebilirsiniz.
 
Boğa Burcu

Bu ayın güçlü astrolojik olayı, ortaklıkla ilgili yedinci evinizde bulunuyor ve size başkalarıyla bağlantı kurmak için ruhunuzun ne istediği ve ihtiyaç duyduğu üzerinde dikkatle düşünme fırsatı veriyor. Bilgili, açık bir kalp ve zihinle hareket edin. Unutmayın, siz kendinizin ilk ruh eşisiniz.
 
İkizler Burcu

Dolunay, sağlık ve kariyerle ilgili altıncı evinizi aydınlatır ve sizi engelleyen her türlü alışkanlığınıza keskin bir bitiş çekmeniz için sizi teşvik eder. Artık size hizmet etmeyen şeyleri bırakmanın ve rahat ve parlak bir gelecek sağlamak için en iyiyi ve mükemmeli aramayı bırakmanın zamanı geldi.
 
Yengeç Burcu

Mevsimin göksel olayı, zevkle ilgili olan beşinci evinizi harekete geçiriyor. Kendinize sorun, nasıl kendiniz için  daha fazla neşe yaratabilir ve hayatınızda utanç veya mahcubiyet olmadan keyif alabilirsiniz? Ertelediğiniz o yeni hobiye başlayın ya da dışarı çıkmak için güzel havayı kendinize bahane edinin.
 
Aslan Burcu

Ay tutulması, ev yaşamınızla ilgili her şeyi gösteren dördüncü evinizde bulunuyor. Artık sadece kendinizden ziyade ev ve aileye odaklanmanın ve size en yakın ilişkilerin dinamiklerini dikkatlice düşünmenin zamanı geldi.
 
Başak Burcu

Dolunay ve ay tutulması melezi iletişimle alakalı olan üçüncü evinize düşerken kendinizi destekleyin. Her zaman pratik olan zihninizi kullanın, ihtiyaçlarınız ve istekleriniz konusunda açık ve doğru olun. Sesinizin duyulduğundan ve sınırların net olduğundan emin olun. Etrafınızdakiler dinlememeyi seçerse, bunu da bir cevap olarak almaya dikkat edin.
 
Terazi Burcu

Akrep burcundaki dolunay, parayla ilgili ikinci evinizi yönetiyor, bu yüzden şimdi mali işlerinizi düzene sokmak için harika bir zaman. Merkür’ün 2 Haziran’a kadar geri harekette olacağı göz önüne alındığında, bir bütçe benimsemek akıllıca olacaktır.
 
Akrep Burcu

Doğal olarak, ayın evresi, burcunuza düştüğü için sizin için ekstra bir etki yaratır. Uygun bir şekilde, birinci evinde bulunur ve mümkün olanın en iyisi olmaya odaklanmanız için size hak edilmiş bir geçiş sağlar. Bu dolunay ve tutulmayı parlama sezonunuz olarak kabul edin.
 
Yay Burcu

Bu yoğun gök olayı, bilinçaltınızınla ilgili olan on ikinci evinizi ziyaret eder ve sezginize ekstra özel bir ilgi göstermek içinsizi uyarır. Bağırsaklarınız kötü işaretler gösteriyorsa veya ruhunuz size bir kötü alışkanlığı bırakmanız için işaretler veriyorsa, kendinize karşı nazik olun ve vücudunuzun size söylediklerini dinleyerek hareket edin.
 
Oğlak Burcu

Dolunay, arkadaşlıkla ilgili on birinci evinizde ve size seçtiğiniz aileye biraz sevgi göstermeniz için baskı yapacak. Grubunuzla yeniden bağlantı kurmak için zaman bulun veya binanızdaki o havalı görünümlü kızla planlar yapmak için cesaretinizi toplayın.
 
Kova Burcu

Tutulma, şöhret ve kariyerle alakalı onuncu evinize düşerek profesyonel yaşamınızda yüksek bir an sunuyor. Şimdi, en derin arzularınızı gerçekten yerine getirmek için o adımı atma zamanı olabilir. Değişim bazen rahatsız edici olsa da, bu gergin dönem büyümenizi besleyecektir.
 
Balık Burcu

Akrep dolunayı, maneviyatla ilgili dokuzuncu evinizi işgal eder ve en içteki gerçeğinizi gerçekten tanımlamak için içinize bakmaya çağırır. Etrafınızdakilerin duygularını üstlenmek burcunuzun doğasında var, ancak manevi pusulanıza geri dönmeyi ve inançlarınızda sağlam durmayı unutmayın. Sadece size mantıklı geliyor olsa bile sizi mutlu eden şeyi yapmak sorun değil. Bunu unutmayın.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI