Ana SayfaYaşam17-23 Ağustos Haftanın Burç Yorumları

17-23 Ağustos Haftanın Burç Yorumları

Zorlukların davetiyesi: Güneş-Satürn Karesi. 

Aslan burcunda doğan olumlu yeniay 19 Ağustosa kadar etkili. Aşağıda geçen haftaların yorumundan alıntılar:

14 Ağustos`ta Aslan burcunun 21. derecesinde yeniay doğuyor. Yeniayın etkisini bu hafta hissedeceğiz. 9 Ağustosdan itibaren yenilik yapma arzusu yükselişe geçecek. Güneş-Venüs ve Ay kavuşacağından, yeniliklere estetik, aşk ve canlılık eklenecek. Venüs gerilediği için geçmişten gelen finansal avantajlar, sevgi ve bağlılıklar düşünülmelidir. Eski işler ve ilişkiler yeniden canlandırılır. Bu sırada Satürn Akrep burcundan olup bitene engel olmaya çalışacak. Disiplinsiz ve düzen bozan her şeye itiraz edecek. Bunun dışında sorunsuz bir yeniay ve yeni aşklar, yeni projeler, yeni eğlence planları için harika bir dönem. 9-19 Ağustos arasında yeniliklere açık olmalıyız.

İş anlaşmalarının, kariyer planlarının mükemmel işleyeceği bir hafta. (Merkür-Plüton üçgeni.) Kendimizi anlatmak da bir o kadar kolay olacak.

23 Ağustos`ta Güneş Başak burcuna yerleşecek. Şahsen hevesle, umutla beklediğim bir gelişme. Çünkü her yıl Güneş-Jüpiter kavuşumu o yıl boyunca kullanacağımız bir şansı verir. Güneş Başak burcuna yerleştiğinde Jüpiter’le yakınlaşmaya başlayacak. İş ve sağlık sorunlarının çözümünü getirecek, bolluk, bereket verecek. 

Pazar gününe kadar dinlenerek çalışacağım. Hiperaktif olduğum doğru. Ara sıra hastalanıp yatağa düşmenin dışında dinlenmediğim, tatil yapmadığım da doğru. Dinlenerek çalışmayı nasıl başaracağımı bilemiyorum. Katkılarınızla diye umut ediyorum. 

DÜNYA ve POLİTİKA: Patlamalar, toplu ölümler, terörist saldırılar devam edecek. ( Satürn Akrep de)

TÜRKİYE: Hafta boyunca yapılacak yenilikler geçici ve engelleyici olabilir. Büyük bir değişiklik ve ilerleme beklemeyin. Olabilecek en iyi şey eğitimle ilişkili yeni kararlar. 25-26 Ağustos hem çok tehlikeli, hem de anlamlı yardımlaşmaların olacağı günler. Riskli yatırımlarda çok ani düşüşler ve yükselişler olabilir.

MODA-GÜZELLİK: Venüs hala geri gidiyor. Büyük değişiklik düşünün, araştırın ama netleştirmeyin.

AŞK: Bunca riskin içinde, en az risk taşıyan şey eski sevgiliye bir şans vermek. Hala kalbiniz çarpıyorsa gelecekte pişman olmak gibi saçma bir empozeyi değil, anı yaşamayı düşünün. Venüs gerilerken akıntıya karşı kürek çekmenizi değil, akıntıyla gitmenizi önerir.

Sağlıklı, huzurlu bir hafta dilerim.

SU KARAKUŞ

Detaylı haftalık burç yorumlarınız için fotogaleriye tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI