Ana SayfaYaşam19-25 Ekim Haftanın Burç Yorumları

19-25 Ekim Haftanın Burç Yorumları

 Jüpiter-Venüs kavuşuyor. Aşk dolu günler başlıyor. 

Şans, hırs, azim, kararlılık, cesaret, sevecenlik ve fırsatları Başak burcunda buluştu. Bunun anlamı diğer burçların bunlardan yoksun olması değil tam tersine her burç farklı bir yaşama alanında yararlanacak. Ve bu hafta yılın en önemli buluşmalarından biri yaşanacak. 
Her yıl Güneş-Jüpiter ve Venüs-Jüpiter kavuşumunu dört gözle bekliyorum. Bu kavuşum hangi burçta gerçekleştiyse o burcun sunduğu nimetlerden bütün bir yıl boyunca yararlanırız. Venüs-Jüpiter Başak burcunda buluşacak. Genel anlamda sağlıkla ilgili gelişmeler, avantajlı sağlık programları, işle ilgili gelişmeler ve bolluk beklenmeli. Plüton’un Oğlak burcunda olması bir başka avantaj. Çünkü Jüpiter-Venüs-Plüton arasında olumlu bir açı ortaya çıkacak ve sağlık/ iş dünyası otoriteler tarafından da desteklenecek. Bu kadarla kalmıyor bu büyük buluşmanın getirileri, finansal avantajlar, zenginlik ve aşk bizimle olacak. Başak burcu doğum haritamızda hangi alandaysa o alanın hediyelerle donatıldığına tanık olacağız. (Hayat boyu kullanacağınız doğru bir doğum haritasına sahip olmanızda işte bu nedenle çok büyük yarar var. İnternetten edineceğiniz hatalı bilgiler veya internet programlarıyla idare eden astrologlar doğru yönlenmenize engel olur. )
Cuma günü Güneş Akrep burcuna yerleşiyor.   Başkalarının kaynakları, duygusu, düşüncesi her zamankinden daha önemli hale geliyor. Çevre yapmak, tanıdıklar edinmek ve onların tanıdıklarından, parasal kaynaklarından yararlanmak isteyecek, piyango gibi çalışılmadan kazanılacak paraları ele geçirmek isteyecek, eşin parasını gizlice yatırıma dönüştürmeyi hedefleyeceğiz. 
27 Ekim `e Boğa burcunun 3.derecesinde dolunay meydana geliyor. Dolunaylar tamamlanma ve sonuç almayı ifade ederler ve 5 gün öncesinde etkileri başlar. Dolayısıyla 23 Ekim Cuma gününden itibaren sonuç odaklı düşünceler, maddi konular ve benimsediğimiz insanlarla ilişkilerimizdeki değişim ön plana çıkmaya başlayacak. İlişkileri sonlandırmak veya kazanımlardan vazgeçip yeni alanlarda şansımızı aramak da isteyeceğiz. Neptün-Dolunay/Güneş arasındaki olumlu açı bir hayali gerçekleştirmek üzere harekete geçeceğimizi anlatıyor. Ancak hafta ortasından itibaren ve dolunay sırasında Merkür-Plüton-Uranüs arasındaki sert açı imzaların, sözlerin ve yazılı belgelerin köklü dönüşüme ve değişime neden olacağını ifade ediyor. Yani sözleşme imzalamak, polemiklere girmek ve tartışma zemini yaratmak açısından uygun bir evre değil. Ve dolunaylar bir miktar gerilimlidir. Bu nedenle tartışmaya davet eder. Boğa burcuna özgü mantıklı ve ulaşmacı tutum bundan sonraki günleri huzurlu geçirmemizi sağlayacaktır. 
– Burç burç detaylı haftalık yorumlarınızı okumak için burayı tıklayın!
Keyifli bir hafta dilerim.
Su Karakuş

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI