Ana SayfaYaşam20-26 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

20-26 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

5 GEZEGEN GERİLİYOR

3 gezegen geri gidiyor. Güneş sistemi etrafında dönüp duran belli bir yörüngede, belli bir çekim gücüyle ilerleyen gezegenler geri gider mi? Fiziki olarak hayır. Ancak hızları değişir bir miktar yavaşlarlar ve bu yavaşlık Dünyadan bakıldığında geri gidiyormuş gibi görünmelerine sebep olur. Ve birden fazla gezegen geri giderken doğmuşsanız ya da öyle bir dönem yaşıyorsanız  (tıpkı şimdiki gibi) gezegenlerin fonksiyonlarından yararlanamazsınız. 

Disiplinli olma yeteneği geriledi. Yaz rehaveti dediğimiz, çok enerjik olamama halinin asıl nedeni Satürn gerilemesi. Neredeyse hiçbir şeyi ve hiç bir ilişkiyi kalıcı hale getiremiyoruz. Öldüresimiz ve çekip gidesimiz var. 

Hayal kurmak, yaratmak, şiir yazmak, sanatsal yeteneklerimizi ortaya koymak bugünlerde çok zor. Daha iyisini yapabildiğimizi biliyoruz. Neptün gerilerken daha iyisini hissetmek ve düşünmek değil araştırmakla zaman harcamalıyız. 

Köklü değişiklikler için engellerle karşılaşıyoruz. Zaman kendiliğinden geçip gidiyor ve biz istediğimiz şeyi tam olarak yapamıyoruz. Plüton gerilediği için büyük bir değişiklik imkansız. Değişime hazırlayacak argümanları toplamak daha mümkün. 

Bu hafta sonuna doğru yenilikler yapma, ilerleme, aşk, sevgi, estetik zevkler, beklenen sonucu alma, sürprizler yaşama gibi yaşamsal alanlarda da durağanlaşma yaşayacağız çünkü Merkür’ün babası saydığım deha ve yenilik planeti Uranüs ile aşk yaşamımızın düzenleyicisi Venüs gerileyecek. 

Tam 5 gezegen hafta sonundan itibaren geri giderken hayatın akıcı olmasını bekleyemeyiz. Söz konusu 5 gezegenle ilgili Kozmik Sihir çalışması yaptıysanız istisnasınız, korunuyorsunuz ve başkaları kadar olumsuz etkilenmiyorsunuz demektir. 

Benim astrolojiye bakış açımda tam da bu gerileme ve sert etkileri düzeltmek, yaşamı düzeltmek gerekliliği. Bu bağlamda “Kozmik Sihirler”in değiştiren, dönüştüren gücünü defalarca deneyimlemiş biri olarak gerileme dönemlerinde rahatlıkla yeni başlangıç yapabiliyorum. Yaptığım Venüs çalışmasının ardından Venüs gerilediği halde yeni bir aşka başlamış ve yıllarca sürdürmüştüm. Kozmik Sihirleri merak ediyorsanız www.sukarakus.com da inceleyebilirsiniz. 

Başak burcunda 25 Temmuz`da gerilemeye başlayıp, Aslan burcuna dönecek olan Venüs, iş ve sağlık alanında yorgunluklara, yanlış algılara, duygusuz tavırlara neden olduktan sonra aşk, eğlence ve çocuklarımız ilgilendiren konularda desteğini esirgeyecek. Kimimizin aşk deyince, kimimizin de çocuk deyince duyarlılığı yükseliyor. “Eyvah neler olacak” demeye başlıyoruz. Geçtiğimiz hafta yazmıştım Venüs gerilerken olumsuz düşüncelerin duygularımızı olumsuza çevirmesi ve ayrılıklara neden olması mümkün. Aşkı yaşamak yerine aşk hakkında bilgi sahibi olmaya çalışmak, sevme ve sevgiyi kazanmak konusundaki değerinizi bulmak Venüs’ün sizden beklentileri. Şimdi bir kağıt kalem alıp O’nun sizi sevmesi için 10 neden yazın. Aynı şekilde neden O’nu sevdiğinize dair 10 neden de bulmalısınız. Aşk nedensizdir diyenlerdenseniz sizi sevmediğinde bununda nedensiz olduğunu kabul edip saygı duymalısınız. Peşinden gitmemeli, onun sizi sevmesini beklememeli, taciz etmemeli, istemiyor diye kızmamalısınız. ( Bu satırlar aşk nedensizdir diyerek 10 madde yazamayanlar için) 

Beni en fazla üzen gerileme daima Uranüs oldu. Çünkü diğer her şeyi yöneten akıl, adım atma, düşünceyi eyleme çevirme ve ilerleme, yenilenme, modern argümanları kullanabilme yeteneği gerilediğinde yaşam durma noktasına geliyor. 26 Temmuz`dan itibaren Koç burcunda gerileyecek olan Uranüs para kazanımından, liderlik savaşlarına, kariyer planlarından, aşk yaşamına kadar hayatın her alanında durağanlık yaratacak. Kadersel bir bekleyiş sürecindeyken yapılacak olansa Koç burcunun 20. derecesi doğum haritanızda hangi alanı ifade ediyorsa o alanda yenilik yaptığınızda hızla ilerleyeceğinizi bilmek ve yenilenmenin yollarını araştırmak. Uranüs ilerleyene kadar bu ödev bitmiş olmalı. Aksi halde kısacık hayatı bekleyişlerle geçen biri olarak kalırsınız.Doğruyu kolayca bulmak ve gerileme dönemlerini en ideal şekilde değerlendirmek için Kozmik Sihirlerden yardım alabilirsiniz. 

Doğum haritası, gelecek analizi ve Kozmik Sihirler hakkında bilgi için: astroakademi.com@gmail.com

23 Temmuz`da Güneş ve Merkür Aslan burcuna yerleştiğinde aşk ve eğlence önceliklerimiz olacak. Yaz meyvelerinin ferahlatan kokusunu kalbimizde duyumsayacak, egomuzu yükseltecek ve kendimize güvenimizi abartacağız. 

NOT: Venüs gerilemesi 1 Ağustos`tan itibaren Aslan burcunda sürecek ve 6 Eylül`de durağanlaşıp 7 Eylül`de doğru yoluna dönmüş olacak. Gerçekte olumsuz etkisinden 20 Eylül`de sıyrılmış olacağız.

NOT: Uranüs gerilemesi 26 Aralık`ta sona erecek. 15 gün öncesinde ilerliyormuş gibi beklemede kalan konular hakkında haberler almaya başlayacağız. 

BURCUNUZU BU HAFTA NELER BEKLEDİĞİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI