Ana SayfaModa2011 Yaz Trendi: Puantiye

2011 Yaz Trendi: Puantiye

Ünlü tasarımcıların 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonlarının vazgeçilmezi puantiye bu yaza damgasını vuracak. Monoton kıyafetlerinize hareket katacak, eğlenceli detay puantiyeler, bu yaz sizin de kalbinizi çalacak.

Elbise, etek, pantolon ve hatta dekorasyonda yıllardır kullanılan puantiyeler ufak değişikliklerle bu sezonun en göz alıcı trendlerinden biri oldu fakat farklı boyutlardaki puantiyeleri kullanırken dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta gözden kaçırılmamalı. Küçük puantiyeler vücuttaki kusurları kapatırken büyük olanlar dikkati tam olarak üzerinize çekebilir. Bu nedenle seçim yaparken dikkatli olmanız şart.

Ünlü tasarımcıların koleksiyonlarında ise puantiyeler rengarenk olarak karşımıza çıkıyor. Pembe, mavi, kırmızı, yeşil… Gökkuşağı renklerinde puantiyeler ile bu yaz gününüze renk katmanız mümkün. Modunuzun düşük olduğu bir günde üzerinize geçireceğiniz renkli puantiyeli bir bluz ile kolaylıkla yenilenebilirsiniz. Eğer ki ben puantiyeli bir elbiseyi üzerimde taşıyacak kadar iddialı değilim diyenlerdenseniz ise bu trendden uzak kalmanıza bahane değil. Birbirinden güzel aksesuarlar ile de puantiyeyi stilinize kolaylıkla yansıtabilirsiniz.

Fotogaleride en güzel puantiyeli ürünleri inceledikten sonra tasarımcıların defilelerinden ve Hollywood ünlülerinden puantiyenin nasıl kullanılabileceğine dair fikir alabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI