Ana SayfaModa2011 Yaz Trendi Tulum

2011 Yaz Trendi Tulum

2010 yılında ön planda olan tulumlar bu yaz da modifiye olmuş şekilleriyle yine dolabımızın baş köşesindeki yerini alıyor. Yazın gelmesiyle kısalan ve uçuşan kumaşlardan üretilen tulumlar, ünlü tasarımcıların defilelerinden sonra sokaklara da taşınıyor. Tek parça olmasının getirdiği kolaylıkla birçok iş kadınının da tercih ettiği tulumlar diğer bir değişle bu yaz da gönlümüzü fethediyor.

Birkaç yıldır hayatımızda olan tek parça tulumlar ilkbahar yaz 2011 sezonunun vazgeçilmezlerinden! Doğru seçim yapıldığında her bedeni daha güzel gösterebilecek tulumlar, yanlış yapıldığı takdirde vücudunuzda güvenmediğiniz noktalara dikkat çekebilir. Bu sebeple seçim yaparken çok dikkatli olunmalı. Örneğin armut şeklinde bir vücut tipiniz varsa beli vurgulayan bir model seçerek dikkati vücudun ince olan kısmına çekmelisiniz. Gece için daha şık duran ipek kumaştan desenli bir tulum tercih edebileceğiniz gibi günlük spor bir kullanım için koton kumaşa yönelebilirsiniz.

Stella McCartney’den Givenchy’e, Prada’dan D&G`ye; hepsi farklı tarzlarda olan tulumlarını bu sezon yeniden hayatımıza soktu. Örneğin Stella McCartney çiçek desenleri ile daha soft bir hava yakalarken Givenchy deri kullanımı ile daha sert bir görünüm elde ederek farklı stilleri aynı parça ile yakaladı. D&G`nin çocuksu çiçekli şort tulumları ise güzel bacakları olanlar için sanat eseri gibi bir seçenek.

Siz de seçimleri doğru yaparak, bu tek parça tulumlar ile oldukça sofistike bir görüntü yalayabilirsiniz. Sadelikten sıkıldıysanız sezonun neon renkleri ve çiçekli desenlerini de tulum trendine ekleyerek ortaya harika bir görüntü çıkartabilirsiniz. Fakat dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta var. Tulum kullanımındaki bu kilit nokta topuklu ayakkabılar! İster renkli espadrillerle isterseniz de ince şık topuklularla tercih edin ama kısa boylu veya kalın bacaklıysanız tulumlarınızı mutlaka topuklularla kombinleyin. 

En güzel tulum modelleri için lütfen fotogaleriye tıklayın. Sezonun en güzel parçalarını incelerken de tasarımcıların defilelerinden ve ünlülerin tercihlerinden mutlaka ilham alın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI