Ana SayfaYaşam2011`de hangi film kaç dalda aday?

2011`de hangi film kaç dalda aday?

The King`s Speech (Zoraki Kral) 12 dalda Oscar adaylığı ile bu yılın adaylık şampiyonu oldu. Kekeme kral VI. George`un hikayesini anlatan film Oscar`ın iddialı adaylarından.

True Grit (İz Peşinde)`nin adaylık sayısı 10! Henry Hathaway`in 1969 yapımı western`inin yeniden çekimi olan film Coen Biraderlerin imzasını taşıyor. Altın Küre`de itibar görmeyen film Oscar adaylıklarında üst sırada.

The Social Network (Sosyal Ağ) Bu sene gerçek hayat hikayelerinden esinlenilen filmler Oscar`da ön planda. Altın Küre ödüllü Facebook`un kurucusu Mark Zuckerberg`in hikayesini anlatan film Oscar`a 8 dalda aday!

Inception (Başlangıç) filminin Oscar adaylık sayısı da 8! Christopher Nolen imzalı film Leonardo DiCaprio`nun başarılı oyunculuğu ile birleşiyor. Farklı konusu ile dikkatleri üzerine çeken filmin adaylıkları daha çok teknik alanlarda.

The Fighter (Dövüşçü) filmi Oscar`a 7 dalda aday oldu. Başrol oyuncularındansa yardımcı oyuncularının parladığı filmden 3 yardımcı oyuncu oscar adayı çıktı.

127 Hours (127 Saat) Yine gerçek bir hikaye olan  127 Saat filmi ise Oscar`a 6 dalda aday! Bu filmle En İyi Erkek Oyuncu dalına aday olan James Franco, aynı zamanda bu yılın Oscar Töreni sunucusu.

Black Swan ( Siyah Kuğu) filmi ile Oscar`ın iddialı adaylarından olan Natalie Portman`ın En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmasına kesin gözü ile bakılıyor. `En İyi Kadın Oyuncu` dalı da dahil olmak üzere film Oscar`a toplam 5 dalda aday!

Toy Story 3 (Oyuncak Hikayesi 3) En İyi Film dalına girmeyi başaran tek animasyon filmi Oyuncak Hikayesi 3`ün adaylık sayısı 5!

The Kids Are All Right Lezbiyen bir çiftin yaşadığı aile sorunları anlatan film oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Filmin Oscar adaylık sayısı ise 4!

Winter`s Bone Festivallerde adını duyuran ve ödülleri toplayan film Akademi`nin de dikkatinden kaçmamış. `En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu` dalı da dahil toplam adaylık sayısı 4!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI