Ana SayfaDüğün2012 Gelin buketi trendleri

2012 Gelin buketi trendleri

Gelinliği tamamlayan en önemli unsur kuşkusuz gelin buketidir. Yanlış seçimler sizden rol çalarken ağırlıkları ile en önemli gününüzü kabusa çevirebilirler.

Gelin buketinde öncelikli olan buket tarzınızın gelinliğinizin tarzıyla aynı olmasıdır. Vintage bir gelinliğe eşlik eden buket modern detaylarla dolu olmamalı. 2012 evlilik trendlerinde bu sene parola: Vintage. Bununla doğru orantılı olarak lavanta, beyaz gül ve şakayık ön plana çıkan çiçekler. Eğer gelin buketiniz 2012 sezon trendlerine uysun istiyorsanız yumuşak ve feminen renk tonları kullanın. Buketleri dantel, inci ve broşlarla süslemek yıllardır var olan trendler olsa da bu sene yarışa tüyler de dahil oluyor.

Sezonun bir diğer ön plana çıkan rengi ise şeftali. Açık renklerle dolu buketinizi renklendirmek için şeftali tonlarındaki çicekleri araya ekletebilirsiniz. Buketinizi bu sezon pembe, şeftali ve beyaz renklerle süslerken sıkça yapılan kırmızı hatasını siz de tekrarlamayın. Kırmızı renk gelinden rol çalacağı için buketlerde asla tercih edilmemeli. Beyaz ağırlıklı bir buketiniz var ise araya yeşil renkli yapraklar eklenmeli. Unutmayın ki gelinlik beyaz fon olduğu için bembeyaz buketler fark edilmez.

Gelinliği kabarık olmayanlar sarkık buketleri rahatça tercih edebilirler ancak kısa boylu gelinler top şeklindeki buketlere yönelmeli.

Unutulmaması gereken bir başka detay ise çiçekler gelinliğinizle olduğu kadar düğün konseptiyle de çok alakalı. Tarihi mekanlarda orkide, gül gibi daha ihtişamlı çiçekler tercih ederken kır düğünlerinde renkli buketler kullanmalısınız.

Son olarak gelin buketinizi asla sıcakta ve güneşte bırakmayın, yoksa dügün başlamadan solmuş çiçeklerle başbaşa kalabilirsiniz.
 

2012 yılında en çok tercih edilecek gelin buketlerinden örnekler için lütfen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI