Ana SayfaYaşam2012 Yılbaşı Saç Modelleri

2012 Yılbaşı Saç Modelleri

Yeni yıla farklı bir saç modeliyle girmek isteyenler için MOS’un kurucu ortaklarından Orhan Bademli ile City’s Nişantaşı’ndaki kuaförü Hair Style & Academy Orhan Bademli’de buluştuk. Bademli, Trendus okurlarının yılbaşı gecesi tüm dikkatleri üzerlerinde toplamaları için yeni trendlerin de ön plana çıktığı 3 farklı model üzerinde durdu ve her birini kolayca uygulayabilmeniz için çizimler üzerinden adım adım anlattı.

‘Saç tasarımlarımı yapmadan önce müşterimin o günün başlangıcı ve akşamı yaşanacak tüm sürecin tamamını teşkil eden hazırlık safhasında; kendisiyle ilgili anlatmak istediği öykü, duygusal ve sosyal etkileşimi ile beraber, düşüncelerini değerlendirip beni besleyen bana yön veren olguların oluşmasını sağlıyorum.’

diyen Bademli ‘Zerafetin Kurgusu’, ‘Hayal Etmek’ ve ‘Safir’ adlarını verdiği 3 özel saç modelinden birini yılbaşı gecesi uygulamak ve profesyonel bir elden çıkmış gibi tüm bakışlarını kendinize çevirmek için doğru fotogaleriye. Çizimlerden adım adım izleyebileceğiniz saç modellerinden size en uygununu seçin ve yılbaşı gecesi yapmaya koyulun. Dilerseniz City`s Nişantaşı`nın yolunu tutarak kendinizi MOS`un (yeni adıyla Hair Style & Academy Orhan Bademli) deneyimli ellerine de bırakabilirsiniz.

Randevu almak için: 0212 373 17 80

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI