Ana SayfaModa2013 Bahar Reklam Kampanyaları

2013 Bahar Reklam Kampanyaları

Biz henüz kış mevsiminin soğuk ve dengesiz havalarına alışamazken, ilkbahar tasarımlarını önce podyumlara sunan tasarımcılar içimizi ısıtan reklam kampanyalarını çekmeyi bitirdiler bile.

Her sezon çektikleri değişik görsellerle isminden bahsettiren markalar yine Mario Testino, Dan Martensen, Marcus Piggott, Inez van Lamsweerde ve Vinoodh Matadin gibi birbirinden ünlü fotoğrafçılarla çalışarak başarılı işlere imza attılar. Kampanyalar içinde en çok dikkat çeken marka, isim değiştirerek Hedi Slimane`la yoluna devam eden Paris Saint Laurent oldu. Markanın erkek koleksiyonu için Sasha de Brown`u erkek kılığına sokarak kamera karşısına geçiren Slimane, Saint Laurent`i daha dinamik hale getirecek çalışmalara erkenden başladı. Bir sezon önce Kate Moss`la çalışarak ismini daha da fazla duyuran Mango bu sezon yoluna Miranda Kerr`le devam etti ve ortaya enerji dolu, renkli görseller çıkardı. 

Yine birbirinden ilginç, renkli ve eğlenceli karelere imza atan markaların 2013 İlkbahar reklam görsellerini fotogaleriye tıklayarak öğrenebilir, yeni sezonda hangi modeller ve fotoğrafçılarla çalıştıklarını inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI