Ana SayfaMücevher2014 kışının mücevher modası

2014 kışının mücevher modası

2013-14 kışının modası Londra, New York, Milano ve Paris’te çizildi. Bizi gelecek sezon nelerin beklediğini Chanel, Christian Dior, Dolce & Gabbana gibi moda dünyasına yön veren önemli markalarının podyumlarında şimdiden gördük. 

Peki stilinizi tamamlayan ve etrafınıza sizin kim olduğunu söyleyen aksesuarlarda moda rüzgarı ne taraftan esecek? Öncelikle şunu söylemek gerekiyor ki, önümüzdeki kış sokağa boynunuzda büyük bir kolye olmadan çıkmamaya alışmanız gerekiyor. Gömlek ve kazakların üstünde kullanacağınız taşlı, yazılı, zincirli ama herhalükarda gösterişli kolyeleriniz olmadan modayı taki eden bir görüntüye sahip olmanız oldukça zor. Karl Lagerfeld ise saçları bu büyük kolyelerin içinden geçirerek yeni bir trendi başlattı bile, Lanvin defilesinde Alber Elbaz elinden çıkan yazılı kolyeler ise 2014 kışında modanın eğlenceli yönünü en güzel haliyle gözler önüne serdi.

Eğer siz de şimdiden moda haftalarından en çok akılda kalan ve gelecek sezona damga vuracak aksesuarları yakından incelemek istiyorsanız fotogaleriye tıklayabilir ve moda dünyasına yön veren markaların podyumlarından gelecek sezonun mücevher modasına yakından bakabilirsiniz.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI