Ana SayfaYaşam2014`ün en gözde destinasyonları

2014`ün en gözde destinasyonları

Türkiye’de 2005 yılından bu yana Arkas Holding ortaklığıyla faaliyet gösteren MSC Cruises Türkiye, 10 yıldır gerçekleştirdiği İstanbul ve İzmir hareketli Ege Adriyatik programını, 2015 yılında MSC Magnifica gemisi ile yapacak.

MSC Operagemisi ile de, 06 Temmuz – 14 Eylül 2015 tarihleri arasında 14 gece olarak gerçekleştireceği seferinde, İstanbul`dan hareketle , sırasıyla Mikanos, Santorini, Kefalonya/Argostoli, Dubrovnik, Venedik, Bari, Pire/Atina, Köstence, Soçi ve İstanbul rotasını izleyecek.

En çok tercih edilen destinasyonlar arasında ikinci sırada Batı Akdeniz`in İncileriyer alıyor. Cenova’dan kalkan MSC Cruises gemileri Napoli, Messina, Tunus, Barselona ve Marsilya’ya uğruyor.

Üçüncü sırada ise, Kuzey Avrupa turları yer alıyor. MSC Orchestra ve MSC Sinfonia gemilerinin Baltık Denizi’nde gerçekleştirdikleri seferlerde; sırasıyla Warnemünde ve Kiel’e gidiyor. MSC Orchestra sefer sırasında Stockholm, Tallinn, St. Petersburg ve Kopenhag’a uğrarken, MSC Sinfonia Kopenhag, Gdynia, Helsinki ve St. Petersburg’a uğruyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI