Ana SayfaGüzellik2015 Yaz Makyaj Trendleri

2015 Yaz Makyaj Trendleri

Öncelikle 2015 yazının makyaj trendleriyle başlayalım? Bu yaz neler trend oluyor? 
Bu yaz her zaman oldugu gibi birkaç makyaj trendi var. Bunlardan bazıları : 

Pembe elmacık kemikleri: Elmacık kemiklerinizi pembeleştirmeye hazırlanın! Sanki güneşte hafif yanmış gibi görünen doğal tonlardaki pembe allıklar yeni sezonun favori güzellik trendlerinden. Hafif bir pudra, renkli bir parlatıcı ve pembe bir allık sezonun en dikkat çeken, en kolay uygulanabilir makyaj trendi. 

Nude make up: Uzun süredir trend olan, ciltte makyaj yokmuş görüntüsü, bu sezon biraz daha sade hale geliyor. Büyük tasarımcıların defilelerinde karşımıza sık sık çıkan, yalnızca fondöten ve pudrayla parlaklığı alınmış cilt ve mat dudaklar hafif gölgelendirme tekniği ile boyut katılmış, kendi cilt dokusu izlenimi veren makyaj trendi. 

Metalik Gözler: Metalik farların yeni sezonda altın çağını yasadığı bir dönem. Üstelik yalnızca göz kapaklarında  değil, kirpik diplerinin altına ve göz pınarının bittiği kısımlara kadar uzanan,çesitli göz makyaj tekniğini uygulayabileceğiniz  bu trend dikkat çekmek isteyenler için.

Renkli eyelinerler: Mat siyah eyeliner, bu sezon yerini elektrik mavisi ve pembe gibi canlı renklere bırakıyor. Bu sezon renkli bakışlar oldukça popüler. Renkli eyeliner`larınızı ister  kuyruklu modellerle birlikte isterseniz göz içine en neon hali ile uygulayabilirsiniz. 

Bronzlaşan tene nasıl makyaj yapmak daha doğru olur?
En doğru şekli, cilde gereken özeni sağladıktan ( nemlendirip, ölü deriden arındırmak ) sonra aşırıya kaçmadan kullanılabilecek krem bir allık, hafif bir göz altı kapatıcısı ve renkli bir dudak nemlendiricisi ile makyaji tamamlamak olacaktır. 

Sıcak havada fondöten kullanmak bütün kadınları zorluyor, onun yerine alternatif ürün var mı? 
Bb ve Cc kremlerin tamamı yaz mevsiminde fondötenden çok daha doğru bir seçim olacaktır. 

Yazın makyaj yaparken nelerden uzak durmalıyız?
Yaz döneminde cildi parlama görüntüsünden kurtaracak, cildi matlaştırmak için kullanılacak olan doğru pudrayı bulmak çok önemli, transparan sonuç verecek Hd bir pudra ile en mükemmel sonucu alabilirsiniz, makyaj trendleri ne olursa olsun, yüz şeklinize ve cilt tipinize göre yapılmayan bir makyaj, kötü bir görüntüye sebep olacağı için, en doğru kozmetik ürününü ve minimum seviyede ürün kullanmayı tavsiye edebilirim. 

Yazın olmazsa olmaz kozmetik ürünü ne olmalı?
Güneş koruyuculu BB, CC ve renkli nemlendiriciler . 

Yaz dendiği zaman akla düğünler geliyor, yaz düğünlerine nasıl makyaj yapmalıyız?
Yaz düğünlerine katılacak olan herkese tavsiyem, suya dayanıklı ürünlerle makyaj yapmaları olacaktır. 

Cildinizi iyi bir şekilde makyaja hazırlayıp, en son  teknoloji ile üretilen suya dayanıklı makyaj bazları ile mükemmel bir zemin oluşturup, abartıdan uzak olduğunuzdan başka biri gibi görünmenizi sağlayan, kat kat uygulanmış ( fotoğraflara baktığınızda kendinizi tanıyamacağınız ) bir makyaj görüntüsü hiç hoş olmayacaktır. Ne kadar az , o kadar iyi.

Güneşlenirken yüzde makyaj olmasının (allık, pudra,ruj) sakıncaları neler?
Ben güneşlenirken hiçbir şekilde yüzde makyaj ürünü olmasını tavsiye etmiyorum, ne kadar artık ürünler bakım yapıyor olsa da, güneşlenildiğinde makyaj ürünlerindeki kimyasalların aktive olduğuna inananlardanım. Hem artık kaldı mı makyajiyla güneşlenen kimse? Sadece güneş koruma kremi, en doğru sonucu verecektir. 

Yazın tatile gidemeyenler de var, onlara bronz gözükmeleri için nasıl makyaj yapmalarını önerirsiniz?
Artık neredeyse her Instagram sayfasında olan yüz şekillendirme videoları ile bronz bir makyaj görüntüsü elde etmek zor değil. 🙂

Bronz görünmek için tüm pudrayı yüze sürmek out. Yüzün yüksek bölgelerine (elmacık kemikleri , şakaklar, burun üstü ) bronz pudra uygulamak in .

Son zamanların en çok ilgi çeken trendi olan ‘Doğal Makyaj’ın olmazsa olmazı nedir?
Yazının başından itibaren söylediğim gibi iyi hazırlanılmış bir cilt çok ama çok önemli. Çok iyi bir nemlendirici, hafif bir kapatıcı ve bu malzemeleri uygulamak icin tercih edilmiş en iyi fırçalar. 

Şimdi Fezi’nin favorilerini öğrenelim: 

  • Favori eyeliner?

M.A.C Black Track 

  • Favori maskara?

Givencyh Phenomen Eyes 

  • Favori allık?

Nars Starscape 

  • Favori ruj?

Ysl Rouge Poure Couture 210 

  • Favori makyaj bazı

Ysl Touche Eclat Blur Primer 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI