Ana SayfaModa2015 Yılının En İyi Elbiseleri

2015 Yılının En İyi Elbiseleri

Oscar, Grammy, Golden Globe, Cannes Film Festivali, film galaları, davetler vs. derken bir sene içinde çok sayıda kırmızı halı töreni ile karşılaşıyoruz. Bizim için hava hoş olsa da, ünlü isimler için her davet farklı bir elbise, farklı bir saç ve makyaj demek..

Bizim tarafımızda olan bir diğer grup ise tasarımcılar.. Elbiselerini sunmak için müthiş bir fırsat olan bu kırmızı halı törenleri, tasarımcılar için defileler kadar önemli bir hal alabiliyor. 

Peki bu sene kırmızı halıdan kimler geldi, kimler geçti? Hangi isimler akılda kaldı? Farklı tasarımlar oldu mu? Gelin birlikte inceleyelim..

İlk olarak yıla, Ocak ayında gerçekleşen, Golden Globe (Altın Küre) Ödülleri ile giriş yaptık. Kırmızı halıda her zamanki gibi birbirinden şık isimlerin yer aldığı gecede akılda kalan isimler tabi ki birden fazla oldu. Ama editörlerin tercihini soracak olursanız, bizim oyumuz Versace elbisesi ile, en sevdiğimiz Alman olan Heidi Klum`dan yana olacaktır.

Oscar Ödülleri`nden devam edecek olursak.. Yine birbirinden hoş ve zarif elbiselerin yer aldığı kırmızı halı töreninde elbette herkesin favorisi farklıydı. Fakat Chrissy Teigen`ın Zuhair Murad`ı ile Emma Stone`un Elie Saab elbisesi bizce Oscar`a damgasını vuran iki elbise oldu. 

Arada pek çok davet daha olsa da Met Gala ve Cannes Film Festivali`nden akılda kalan elbiselerden de bahsetmek lazım.. 

Mayıs ayında gerçekleşen Met Gala`da `China: Through The Looking Glass` teması, kırmızı halıda farklı şeyler görmemiz için müthiş bir fırsat yarattı. Biz de Rihanna, Georgia May Jagger, Sarah Jessica Parker gibi isimler sayesinde, temaya uygun, şık seçimler görmüş olduk. Ama favorimizi sorarsanız bu sefer biraz zorlanabiliriz. Nedenine gelirsek; Georgia May Jagger`in Gucci`si ile Rosie Huntington-Whiteley`nin Versace elbisesini asla karşılaştıramayız. Diğer taraftan Sienna Miller`ın iki parçalı Thakoon takımını da es geçmek istemeyiz. Dolayısıyla Met Gala`dan bir favori seçemeden, Cannes Film Festivali`ne geçebiliriz!

Met Gala`nın hemen ardından gerçekleşen Cannes Film Festivali`nde Sienna Miller, Kendal Jenner, Marion Cotillard, İzabel Goulart, Jourdan Dunn gibi birbirinden göz alıcı isimler kırmızı halıda yer aldı. Fakat kırmızı halı açısından, bu sene Cannes biraz daha vasat geçti diyebiliriz. Yine de hakkını vermek istediğimiz birkaç isim tabi ki var.. 

Her ne kadar Joan Smalls ve Kendall Jenner neredeyse aynı elbiseyi tercih etmiş olsa da, biz bu kez oyumuzu Kendall Jenner`ın Alaia tercihinden yana kullanıyoruz. 

Doutzen Kroes ise Cannes`daki favorimiz diyebiliriz. Beyaz Versace elbisesi ve dumanlı göz makyajı ile Cannes`da en akılda kalan isimlerden biri olan Doutzen Kroes`a bizden yıldızlı pekiyi! 

50 en iyi elbisenin bulunduğu galerimize tıklayın; devamındaki elbiseler için yorumlarınızı yapın.. Bakalım sizin favoriniz hangisi olacak..

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI