Ana SayfaYaşam2016 Pantone Renkleri Rose Quartz ve Serenity

2016 Pantone Renkleri Rose Quartz ve Serenity

Her yıl Aralık ayında bir sonraki yılın rengini belirleyen Pantone 2016`nın renklerini açıkladı. Renklerini diyoruz çünkü, Pantone ilk kez bir yıla iki renk sığdırdı. Marsala Şarap Kırmızısı ile geçirdiğimiz 2015 yılı, 2016`da yerini iki renge bıraktı. Soluk pembe ve bebe mavisi..

Pantone`nin Executive Director`ü Leatrice Eiseman; `Bu yıl Pantone ilk kez iki rengi bir arada kullanıyor. Moda alanında kombin yapma açısından işi daha da kolaylaştıracak. İki rengin mükemmel uyumu pek çok markada karışımıza çıkacak. Her ikisi de pastel tonu olan renkler, özellikle ev dekorasyonunda da mükemmel uyumu yakalayacak.` diye konuştu.

Karl Lagerfeld, 2016 renklerinin Ekim ayında yaptığı Chanel Airlines – Spring Summer 2016 defilesinde sinyallerini vermiş aslına bakarsanız.

Rose Quartz (Soluk Pembe) ve Serenity (Bebe Mavisi) olarak geçiyor. Leatrice Eiseman`ın da dediği gibi, aşağıda gördüğünüz fotoğrafta iki renk arasındaki yumuşak ve rahatsız etmeyen geçiş, dekorasyon ve moda alanlarında harika kombini elde etmenizi sağlayacak gibi duruyor.

Rose Quartz (Pembe Kuvars) taşına bakarsanız, soluk pembenin tam olarak nasıl bir renk olduğunu anlayabilirsiniz.

Serenity (Bebe Mavisi) rengi de, aşağı da gördüğünüz masanın tonlarında.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI