Ana SayfaYaşam2016`da Sosyal Hayatımızı Etkileyebilecek 11 Yeni Dizi

2016`da Sosyal Hayatımızı Etkileyebilecek 11 Yeni Dizi

1- War and Peace

Beş aristokrat aile üzerinden işleyen dizi, Rusya`nın Fransa tarafından istilası ve Napolyon döneminde geçiyor. Aynı zamanda bir aşk üçgeni bulunan dizide Lily James, James Norton, Jim Broadbent ve Gillian Anderson gibi isimler yer alıyor. 6 bölümlük mini-dizinin fragmanını buradan izleyebilirsiniz. (imdb: 8.0)

2- Vinyl


Şubat ayında başlayacak olan HBO`nun yeni dizisi Vinyl, 70`lerin New York`unda geçiyor. Müzik endüstrisiyle ilgili olan dizinin soundtrack`leri ve giyim stili şimdiden dillerde! Üstelik yapımcı koltuğunda oturan Martin Scorsese ve Mick Jagger da dizinin bir diğer sürprizi. Senarist ise `The Sopranos`un senaristi Terrence Winter!

3- Stranger Things

1980`lerin Indiana`sında geçen dizide uzun zamandır ekranlarda görmediğimiz Winona Ryder`ı göreceğiz. Netflix`in yeni dizisi `Stranger Things` hakkında henüz pek bir bilgi yok. Ryder dizide aniden ortadan kaybolan oğlunu arayan bekar bir anne rolünde olacak. Tabii bu arayış süresince gizemli, paranormal olaylarla karşılacak.. Eğer bir Winona Ryder hayranı iseniz watch list`inize eklemenizde fayda var!

4- Queen Victoria

ITV`de yayınlanan İngiliz dizisi Downton Abbey`nin yerini doldurmaya yeni bir dizi aday oluyor: Queen Victoria! Doctor Who`dan tanıdığımız Jenna Coleman`ın başrolünde olduğu, 8 bölümlük mini dizi, Queen Victoria`nın gençlik yıllarını konu alıyor. Bakalım bu dizi, Downton Abbey kadar seyircinin ilgisini çekebilecek mi?

5- Love, Nina

Helena Bonham Carter, Faye Marsay ve Ethan Rouse`un başrollerinde olduğunu bildiğimiz dizi hakkında henüz pek bir bilgi yok. 80`lerin Kuzey Londra`sında geçen dizi Nina Stibbe`nin ödül alan kitabından uyarlama.. Merakla bekliyoruz! 

6- Lucifer


Cenneten gönderilen şeytanın (Lucifer) gerçek hikayesinden bahseden dizide şeytan, Los Angeles’a gelerek insanların arasına karışır; cehennemin kralı sıkılmış ve mutsuzdur. Sahip olduğu cehennem krallığındaki tahtını terk ederek L.A`de sahip olduğu gece kulübünü (LUX) işletmeye başlar. Yakışıklı ve karizmatik şeytan emekliliğinin tadını çıkartırken kulüp şarkıcılarından bir tanesinin Lux önünde kollarında öldürülmesi 10 milyar yıldır hissetmediği şefkat duygularını uyandırır, işlenen bu cinayet sempatik şeytanın yıllardır körelmiş olan duygularını açığa çıkartmaya başlar. 

7- Outcast

The Walking Dead`in yaratıcısı Robert Kirkman`ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanacak dizi, bedeni sekiz yaşından beri şeytan tarafından ele geçirilen Kyle Barnes’ı merkeze alacak. Normal bir hayat yaşamak isteyen karakterimiz, Reverend Anderson isimli bir vaizin yardımıyla, kafasındaki soruların cevaplarını arayacak.

8- The Crown

Netflix, 2016 yılında, İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth ile onun hükmü süresinde görev yapan başbakanların hikayelerini ekrana taşımaya hazırlanıyor. Dizi resmi özetinde "Kraliçe II. Elizabeth ile Britanya`nın savaş sonrasında şekillenmesinde emeği olan başbakanların on yıllar süren merak uyandıran hikayesi" olarak tanımlanıyor. Ancak elbette The Crown (Taç) bundan çok daha fazlasını vaat ediyor.

9- Undercover

Sophie Okonedo ve Adrian Lester`in yer aldığı Undercover, altı bölümden oluşacak, 60 dakikalık bir siyasi gerilim dizisi olacak. BBC One`da yer alacak olan dizide Okonedo `Maya` karakteri ile karşımızda olacak.

10- The Night Manager

European Oteli`nde gece müdürlüğü yapan bir adamın, istihbarat ajanlarına yardım etme amaçlı silah tüccarlarının ağına sızmasını konu alan BBC One dizisi. Başrollerinde de Hugh Laurie, Tom Hiddleston ve John Le Carre gibi isimler bulunuyor. 6 bölümden oluşacak dizinin bir bölümünün Türkiye`de geçecek  olması da ihtimaller dahilinde `imiş`.

11- The Secret Agent

BBC`den gelen bir diğer ajan dizisinde ise Vicky McClure ve Toby Jones yer alıyor. Joseph Conrad`ın romanından uyarlanan dizi Rus elçiliğinden bir ajanın, Londra`nın anarşist bir grubuna casusluk yapmasını konu alıyor. Merakla bekliyoruz!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI