Ana SayfaYaşam2019 TED Konferansı Sadece İstanbul Marriott Hotel Şişli'de Canlı Yayınlanacak

2019 TED Konferansı Sadece İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Canlı Yayınlanacak

Vancouver’da gerçekleşecek olan konferansın bu yılki teması Bizden Daha Büyük. Konuşmacılar merak uyandıran teknolojileri, geleceği şekillendiren bilimi, zihni büyüten yaratıcılığı ve hangi fikirler uğrunda savaşmaya ve yaşamaya değer diye sorduğumuzda ortaya çıkan ilham verici olasılıkları keşfederek dünyada daha büyük ve derin anlamlar arayacaklar.
İlham arayanların Vancouver’a giderek katılmaları gereken konferansı markanın özel ortaklığına istinaden Marriott Şişli’nin misafirleri otel konforunda canlı yayın formatında izleyebilecekler. Konferans salonunda gerçekleşecek canlı yayın süresince misafirleri hem zihinsel hem de fiziksel anlamda besleyecek.
Canlı yayın öncesi ve sonrasında misafirler konferans salonunun hemen önünde yer alan fuaye alanında bugün hayatımıza dokunan ve geleceği şekillendirecek markaların stantlarını gezebilecekler. Konuşma aralarında iş, sanat, teknoloji ve sosyal medya dünyasından farklı kanaat önderleri “Bizden Daha Büyük” temasını kendi bakış açılarıyla yorumlayacaklar.
Her iki gün de canlı yayın aralarında Marriott Şişli’nin yetenekli şefleri, barmen ve baristaları davetliler için mutfak, kahve ve kokteyl atölyeleri organize edecekler. Cuma akşamı ayrıca otelin keyifli mekanı The Dish Room Restaurant’da 20:30 itibariyle bir kapanış partisi gerçekleşecek.
Marriott International 2016’dan beri TED’in resmi işbirlikçisi. TED, “Yaymaya değer fikirler” mottosuyla ilginç fikirlerin kısa ve anlamlı konuşmalar aracılığıyla yayılmasına kendini adamış. Bu işbirliği yaratıcı şekilde hayata geçirilen TED Talks’u misafir odalarına, özgün TED Fellows Salonları’ndan dünya çapında otellere ve özel canlı yayın olanaklarına taşıyarak misafirlerin ve gezginlerin eyleme yakınlaşmasına yardımcı oluyor.
Canlı yayın tarih ve saatleri:
18th Nisan, Perşembe – 10:30 – 20:30
19th Nisan, Cuma – 10:30 – 21:00
Aralarında roket girişimcisi Peter Beck, mentalist ve ilüzyonist Derren Brown, uyku bilimci Matthew Walker, nörolog yazar Beau Lotto, yoğurt yapan girişimci Hamdi Ulukaya’nın yer aldığı, alanında tanınmış birçok ünlü konuşmacı hakkında daha detaylı bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz: https://ted2019.ted.com/ Sınırlı sayıda katılımcı ile Marriott Şişli’de gerçekleşecek TED Konferansı canlı yayın etkinliğiyle ilgili daha fazla bilgi için 0 (212) 375 01 00 no’lu telefondan, info.marriottsisli@marriott.com email adresinden ya da @marriottsisli  Facebook hesabından otele ulaşabilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI