Ana SayfaAstroloji2020'nin Son Tutulmasının Burç Detaylarıyla Etkileri

2020’nin Son Tutulmasının Burç Detaylarıyla Etkileri

 

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: 
tugce.akarlar@gmail.com
 

Koç ve Yükselen Koç

Tutulma hayata bakış açınızı değiştirmek için gerçekleşti. Kendinize ne kadar samimisiniz, hayatınızda yaşadığınız yerde nasıl bir düzenlemeye ihtiyacınız var? Kendinizi doğrudan ortaya koyamadığınız ama içinde düşündüğünüz ve yakın çevreniz için de oldurmaya çalıştığınız değişimler var ve gerçekleşecekler. Bunu hayal ettiniz ve geçen yazdan beri aslında uğraşıyorsunuz. Şimdi zaman size soruyor: “Buna ne kadar cesaretin var, kendinle yüzleşmek ister misin? Yurt dışına gidecek misin, akademik kariyer yapacak mısın, belki aşkla ortaya koyduğun emeğini markalaştıracak mısın… Hizmete dökecek misin? O internet sitesini açacak mısın? Evliliğinde/ortaklığında içinde olduğun sessiz anlaşmanın koşullarını iyileştirmeyi talep edecek misin?”
Stratejik davranmak doğru ama bu içten pazarlıklı olmak anlamına gelmemeli.

Boğa ve Yükselen Boğa

Tutulma ortak kazançlar, birikimler, krediler alanınızda yaşandı. Size bugüne kadar destek olmuş, yol arkadaşlığı yapmış kişiler ile yol ayrımına gitmeniz gerekebilir. Biraz deprem niteliğinde oldukça hızlı yeni anlaşmalar içinde bulabilirsiniz kendinizi ancak bu yeni anlaşmalara da çok aceleci girmemenizi tavsiye ederim. Çünkü durumu net olarak görmek zor, farklı gündemler belki sizi bir şeylere mecbur bıraktırıyor, ve siz akışa tamam demek zorunda hissediyorsunuz. Bu kabul edilebilir. Sadece zamanınızı iyi kullanmaya çalışın. Ortağınız, partneriniz ya da gelecek olan yeni bir iş teklifi, uzun vadede bir krizi, aslında içi seni dışı beni yakar tadında bir durumu içinde saklıyor olabilir. Aile büyüklerinizden beklediğiniz bir desteği almak, gelecek planlarınızla ilgili kendinizi güvende hissetmeniz adına olumlu… Bu uzun zamandır süren bir ilişkide tamam mı devam mı sorusu gibi bir zaman olmanın yanı sıra; çocuk sahibi olmak adına da sürpriz bir etkidir. 

İkizler ve Yükselen İkizler 

Tutulma ciddi ilişkiler yeni iş fırsatları ortaklıklar evlilikler alanınızda yaşandı. Burada hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz, maddi manevi ihtiyaç duyduğunuz belki bedensel anlamda kendinize çok daha iyi hissettirecek bir gelişme sizi yepyeni bir yaşam düzenine taşıyabilir. Yaşadığınız yerde yapıcı onarım kararları, cesur yeni söylemler duyulabilir. Belki çocuk sahibi olmak ya da riskli bir yatırım yapmak için ilgili bir karar, gündemi ciddi anlamda meşgul edebilir. İçinde olduğunuz çevreyi, hayata bakış açınızı tümüyle değiştirmeye adeta kabuk değiştirircesine yeni bir sen inşa etmeye dair güçlü bir ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Bunun için iletişimde olduğunuz ortağınız, eşiniz, imkanlarınızın kapasitesi, aklınızdan geçen moral bozucu sesler… Dikkat edin, bunlar sizi kendi yolundan uzaklaştırmasın. Hızlıca yola koyulmak yerine, akıllıca strateji yapmanız gereken çok güzel bir zamandasınız. İlişkiniz yoksa, geçmişten gelen bir partner bir anda evlenme kararı ile kapınızda bitebilir. İlişkiniz varsa da; aklınızı çelmeye çalışabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç 

Tutulma sağlık evinizde oldu; bunu söylediğimde, sağlığım iyi değil mi bir şey olmuyor değil mi diyor karşımdaki insanlar haklı bir panik ile. Hayır; aksine, sağlığınız için, çalışma rutininiz, günlük temponuz için ne yapmak istiyorsunuz, sorumluluklarınızın yükünü sırtlanıp sizi bağladığını hissettiğiniz zorlu koşullardan nasıl kendinizi bir sonraki seviyeye çıkarabilirsiniz… Yeni bir yaşam biçimi, bir hobiyle ilgilenmek aslında kendinizle ilgili daha fazla fikir sahibi olmanızı sağlayabilir. Yaşadığınız yeri değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz ya da uzmanlıklar eğitim programları ekseninde bir takım girişimler adına motive edici olabilir bu süreç, ama elde olmayan durumları nasıl organize etmeyi planlıyorsunuz? Burada “durumu geriden izleyeyim, ona göre adım atayım” demeniz işe yaramayacaktır. Varlığı sezilen ancak henüz adlı adınca ortaya konmamış olan krizli durumların çözülebilmesi için sizden görünür olmanızı bekleyecek önemli kişiler, süreci etkileyecek. Kas ve eklem ağrıları, strese bağlı oluşabilecek kan değerlerini etkileyecek durumlara dikkat etmek önemli. 

Aslan ve Yükselen Aslan 

Tutulma sizin ‘neşe evi’nizde yaşandı. Yani aşk, mutluluk, oyunlar, hobiler, çocuklar ve  içsel çocuk alanınızda. Hayatınızda, varsa çocuğunuzla ilgili uzun zamandır beklenen bir gelişme gündeminize oturabilir, sizden maddi manevi desteğinizi isteyebilir. Ya da gözünüz gibi baktığınız bir projeye, yeni bir fikre, bir girişime, sporla ya da bir yatırım kararı ile ilgili oldukça cesur, tüm varlığınızla kendinizi adayacağınız bir iş gündeme oturabilir. Bununla beraber, yeni bir çevre, yeni umutlar oluşmaya başlayacak. Ortaya çıkacak gelişme aslında size uzun zaman sonra yeniden hayal kurabiliyor olacağınızı hatırlatacak, ancak ortak kazançlar ve bilinçaltı alanınızda yer alan gösterge; kendinizden şüphe etmenize, inancınızın yeterince sağlam olmamasına yol açabilir. Frekansınız düşükse de hayallerinizi kendinize çekemezsiniz, o nedenle size tavsiyem, dualarınızı bütüne fayda sağlayacak şekilde edin… İsteklerinizin geri dönüşü sizin dışınızdakilere de yarasın.. Aslan olmak bunu gerektirirdi değil mi? Çünkü sizler için aksiyon vakti ve tereddüt etmeye zamanınız yok.

Başak ve Yükselen Başak 

Tutulma sizin yuva, kök, aile alanınızda gerçekleşti. Ailenizin size yüklediği rollerle aranız nasıl, nasıl bir anne/babasınız? Siz nasılsınız? Baba köklerinizden, atalarınızdan getirdiğiniz içgüdüleriniz size neler fısıldıyor? Ona göre toplumsal imajınızı bir düzenleme zamanı şimdi. Kime anlatacak, kimle konuşacaksınız? Ruhunuzda bir şeyler oluyor, ama ifade etmesi oldukça zor; hem anlatsanız da kim anlayacak? Peki o anladığını düşündükleriniz ne kadar umut verici? İşte böyle bir harman.. Girişimleriniz, yaratıcı fikirler, hedefleriniz ile ilgili doğru iletişim kaynakları ile stratejik anlamda finansal destek yakalamak, kaynak bulmak, gözünüzün bebeği gibi baktığınız emeklerinize, iletişimlerinize sahip çıkmak açısından çok güzel.. İplerinizden bir kopsanız, birden fazla evrene sesinizi duyuracaksınız ama bağlısınız. Fakat o kadar uzun zamandır çivileri yerinden oynatmaktasınız ki, az kaldı boşalacak bir şeyler… İşte o zaman bakış açınız, inançlarınız hepsi yeniden yazılacak. Ek olarak sindirim sistemine dikkat. 

Terazi ve Yükselen Terazi

Tutulma sizin iletişim, zihinsel süreçler, yakın çevre ilişkileri, komşuluklar, akrabalar alanınızda gerçekleşti. Ev, yuva, kariyer, medeni durum… Toplum karşısında nasıl bir imajınız var, üzerinizdeki sorumluluklar neler? Bunların ne olduğunu en iyi siz bilirsiniz. Hele ki 2 yıldır epey yorulduğunuzu hesaba katarsak, aslında yakın çevrenizde kimler yakın, kimler uzak bunun muhasebesini yapıp önünüze bakmanız gereken bir zaman… Yetenekleriniz, eğitimleriniz, sahip olduklarınızı belki alıp, yeni yerlere yeni diyarlara açmalısınız kendinizi. Sağlığınız ile ilgili bir belirsizlik, yaşadığınız yer çalıştığınız ortamla ilgili atılması gereken bir adım, maddi manevi yorucu ve stres yaratan içsel bir karara bakıyor olabilir. Bu kararı vermek önünüzdeki yeni fırsatlara açık olmanız ilerleyebilmeniz için şart belki de.. Ancak doğru zaman ne? Bunun için belki de 21 Aralık’ı beklemek gerekebilir. 

Akrep ve Yükselen Akrep

Tutulma sizin ikinci evinizde yaşandı. Maddi gereksinimler, manevi ihtiyaçlar… Riskli bir yatırım, bir proje ya da sorumluluğu üzerinizde olan, kalben çok severek de ilgilendiğiniz bir konu aslında ne beklediğiniz neye ihtiyacınız olduğuyla ilgili kafanızı karıştırıyor olabilir. Burada başkalarından bir destek geleceğine inanmak, ancak karşınızdaki muhattabın fazla başına buyruk ve ukala tavrını yönetmek zorunda kalmak çok tatlı olmayabilir. Eleştiriye kapalı ve bugüne kadar ortaya koyduğunuz emeklerinizin hakkını istemekten sakınmayan bir duruş benimsemeniz de çok olası. Burada yol ayrımı gerekiyorsa, ayırmaktan sakınmayabilirsiniz açıkçası. Yakın çevreniz, kardeşlerinizden gelen bazı talepler, ya da kardeş gibi gördüğünüz yakın arkadaşlarınızdan gelecek yorumlar, yaşanacak gelişmeler de aslında bir durumu geride bırakmak, geçmişten gelen başka bir fırsata şans vermek, bir ortaklığı ya da beraberliği sonlandırıp yeni bir oyun planı kurgulamak açısından güçlü zamanlardan geçiyorsunuz. 

Yay ve Yükselen Yay 

Tutulma bizzat sizin alanınızda yaşandı. Kendiniz, hayat yolunuz, kimsiniz, nerede yaşıyor, nerede çalışıyorsunuz, hayattan beklentiniz nedir? Birisi size baktığında vitrinde ne görsün? Hepsinden biraz? Biraz rafine olma zamanındasınız artık. Kim olduğunuzu ve yapabileceklerinizi çok sınadınız. İki yıldır gelişmek için canla başla emek harcıyor olabilirsiniz. Bu da sizi artık biraz fazla savunmacı, biraz fazla başına buyruk bir hale getirmiş olabilir. Zaten Zeus’un çocukları olarak, bana bişi olmazcı bir tutum içinde iseniz, aslına bakarsanız, kendinize en büyük çelmeyi takabilecek olan gene siz olacaksınız; ki bu daha çarpıcı olabilir, dikkat. Mutlu olmak, yaşadığınız yerde huzur arayışı ve aslında her şeyin bir bedeli olacağına dair bir inanç taşıyorsanız,  değişimin kapısında bulunduğunuzu söyleyebiliriz. Dış görünüşünüz, alışkanlıklarınız, yaşam biçiminiz hepsi sizden farkındalık istiyor, farkındalık bekliyor. Kişisel devriminizi başlatın hadi!

Oğlak ve Yükselen Oğlak 

Tutulma sizin 12. evinizde yaşandı. 12. evde hatır sayılır, duya duya korkulan bir ev olmayı başardı, ancak 12. evde böyle bir tutulma yaşanıyorsa; bu aslında size hizmet etmeyecek her türlü alışkanlıktan arınmanız için şahane bir zamandır; kullanın… Kendinizi kapatıp bir çalışmaya adamak, uzun saatler bir mesele üzerine üretkenliğinizi konuşturmak, zaten fazla sorumluluk sahibi sizler için aslında arayıp da bulamadığınız bir zaman dilimine girmek gibi hissedilecek. Kendi içinizde kendinizle bitmeyen bir davanız varsa, gizliden yürütmeye çalıştığınız bir işiniz varsa bu süreçte bunları yapmak için, yakınınızdaki kadın dostlarınızdan destek alabilirsiniz. Ancak bu kadın dostlar  yarın öbür gün başınızın ağrısı olmasın; dikkat diyeyim. Start verildi özetle. Düzenleyin tüm hayatınızı… Arındırın bilinç altınızı ve araştırın imkanlarınızı.

Kova ve Yükselen Kova

Tutulma sizin hedefler, iyi şans ve talih alanınızda yaşandı. Bugüne kadar, “bu benim şansımdır talihimdendir” dediğiniz konular ile ilgili kendinizi fazlaca konuşurken bulabilirsiniz. İçiniz içinizi yiyebilir; geçmiş aşklar, ilişkiler kendisini hatırlatabilir. Olasılıklarını, acabalarını düşünebilirsiniz. Ne kadar zamandır bunu bekliyordum, neden bu kadar geç kaldın gibi bir sevinç de getirebilir bu hayatınıza. Hayatta görünür şeylerin ötesinde başka anlamlar arayışı yalnızlaşma ve tek başınalığınızda bir şeyler oldurma senaryonuzda aslında kalabalıklarınıza geri dönmeniz için küçük bir kıvılcımın görünmesini sağlayabilir bu etki. Takibiyle ilgilendiğiniz yasal süreçler, gelecekten beklentileriniz umutlarınız ile ilgili özgürlük şarkıları söyleyebilir, kendinize yepyeni bir hayat yolu çizebilirsiniz; bir hobiyi işe çevirmekten tutun, ciddi bir kariyer değişimine, evliliği bitirmekten çocuk sahibi olmaya karar vermeye kadar aslında açık çılgın bir çek tutmaktasınız, öyle düşünün.

Balık ve Yükselen Balık
 
Tutulma Yay’da oldu evet; ama Başak ve Balıklar da etkileri delicesine hissediyor. Söz konusu güney ay düğümü tutulmasının etkisi sizin toplumsal imaj alanınızda yaşandı; kariyeriniz, sorumluluklarınız, evliliğiniz ile ilgili geçmişten gelen meseleler yeniden ortaya çıkıyor. Neler yapmalısınız? Güçlü bir kariyer için, mutlu bir yuva için nasıl adımlar atmalısınız? Ortağınız, eşiniz fazla cesur konuşuyor olabilir. Siz fazla ketum ve pragmatik olabilirsiniz. Çılgın, cesur teklifler kapınızı çalıyor olabilir ve siz bir Balık olarak ilk defa çevrenizde olup bitenlere bu kadar sorgulayacı ve tereddütle bakıyor olabilirsiniz. Yasal yükümlülükleriniz, davalar, inandığınız merci ile olan ilişkiniz; daha materyalist bir noktaya evrilebilir. Bir Balık olarak şaşırtıcı bir şekilde rasyonellikten karamsarlığa düşebilirsiniz. Size sunulan, belki kabul etmediğiniz ya da kaçırdığınız teklifleri, olasılıkları gözden geçirebilir, hayıflanabilir, agresif bir ruh haline bürünebilirsiniz. Tutulma aslında size kalbinizin sesini duyuracak. Bugüne kadarki emekleriniz karşısında yol arkadaşınız kimler olmalı? Aile olmak, güvende hissetmek, kendine inanmak; bunlar ne demek? Bunları temin etmek için neye gerek var? Bugüne kadar yaptığınız birikimleri, emeklerinizi neye ve kime akıtmalısınız. Enerjinize sahip çıkmaya başlayacağınız farkındalık dönemine hoş geliyorsunuz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI