Ana SayfaDüğün2021 Yazında Evlenmeyi Planlayanlar İçin Öneriler

2021 Yazında Evlenmeyi Planlayanlar İçin Öneriler

Düğün sektörünün yazılı olmayan kurallarına göre her yıl Ocak ve Mart arası nişan, Haziran ve Ağustos arası ise düğün dönemidir. Çiftler yılın başında nişanlanmayı, yaz ayları bitmeden de evlenmeyi tercih ederler. Bu nedenle belirli bir yılın düğün trendlerinin ne olacağı henüz Haziran ayı gelmeden belli olur: Müstakbel gelinlerin seçim ve plan yapmak için zamana ihtiyacı vardır. Bu durum elbette 2021 için de geçerli ve bu yılın yaz düğünü trendlerinin neler olacağını şimdiden biliyoruz. Eğer siz de 2021 yazında evlenmeyi planlıyorsanız, gelinliklerden damatlıklara, düğün temasından süslemelere dek bilmeniz gereken tüm trendleri aşağıda bulabilirsiniz.
 

 

Gelinlikler Artık Beyaz Gece Elbiselerinden İbaret Değil

Beyaz ve gece elbisesinden farksız geleneksel gelinliklerin ilk kez 1840 yılında Kraliçe Victoria tarafından kullanıldığını biliyor muydunuz? Yani neredeyse 150 yıldır gelinler düğünlerinde aşağı yukarı aynı tipte kıyafetleri giyiyor ve bunun tek nedeni bir kraliçenin yaptığı tercih: 1840’tan önce, gelinlikler yine beyazdı ancak gece kıyafeti tasarımını kullanmazlardı. 2021 yılında en nihayetinde orijinal gelinlik tasarımlarına geri döndüğümüzü söyleyebiliriz. Artık geleneksel uzun gelinlikler yerine, çok daha yaratıcı tasarımlar kullanılıyor. Beyaz renkte ve dizlerinize kadar inen işlemeli bir ceketten tutun, kırmızı renkli omuz askılarına sahip beyaz tuniklere kadar sayısız seçenek mevcut: Modern gelinler artık ağır, kullanışsız ve pahalı gelinliklere mecbur değil. Gelinliğinizi halen seçmediyseniz, bu modern tasarımlara yönelmenizi tavsiye ederiz zira hem çok farklı bir görüntü elde edebilir hem de bir servet ödemek zorunda kalmazsınız. Üstelik sıcak havada çok daha rahat edersiniz!
 

 

Damatlıklar İse Halen Aynı

Damatlıklar içinse bir değişiklik olduğunu söylemek mümkün değil: 2021 yılında dahi, geleneksel smokin tasarımı kullanılıyor. Bu da yine 19. yüzyılda ortaya çıkmış bir tasarım ancak gelinliklerden farklı olarak normal bir takım elbise gibi kullanılabildikleri için damatların şikâyet ettiğine pek rastlanmıyor. Kumaş olarak tercihiniz keten veya pamuk olmalı. Sıcak havalarda saten gibi parlak ve hava almayan kumaş türlerinden uzak durun. Siyah ve gece yarısı mavisi en çok tercih edilen takım renkleri. Gömlekler ise tartışmasız bir şekilde beyaz. Cep mendilleri artık kullanılmıyor ancak kol düğmeleri halen kullanımda, üstelik ne kadar büyük olurlarsa o kadar iyi. Ayakkabılar ise takımla aynı renk ve deri olmalı. Diğer bir deyişle, klasik damatlık tasarımı neredeyse hiç değişmeden kullanılmaya devam ediliyor. Bu tip bir tasarımda damatların dikkat çekmesini sağlayacak olan şey aksesuarlardır ve şık bir kol saati, bu bakımdan en dikkat çekici aksesuarlar arasındadır. Ne tür bir damatlığınız olursa olsun, https://www.welderwatch.com/tr/cift-saatleri/ adresinde kombininizi tamamlayacak ve çarpıcı bir görünüm elde etmenizi sağlayacak bir saat modeli bulabileceğinizden emin olabilirsiniz.

 

Artık Düğünlerin Sabit Bir Teması Yok

Gerçekten de öyle: Artık bir tema seçmek ve o temanın parçası olan sabit renkler ile süslemeleri kullanmak zorunda değilsiniz. 2021 yaz düğünleri sabit bir temaya sahip değil ve düğünün bir parçası olan her şeyi (süslemeler, ikramlar, masa tasarımları, vs.) ayrı ayrı belirleyebiliyorsunuz. Bu bağlamda artık canlı değil kurumuş çiçeklerin tercih edildiğini, duvarların artık hiç süslenmediğini, düğün dışarıda yapılacaksa “yeşil” renginin mutlaka kullanılması gerektiğini unutmayın. Masa süslemelerinde artık sadece yeşillikler kullanılıyor ve diğer süslemelerde pastel renk tonları tercih ediliyor. Üzerlerinde düğüne özel bir mesaj bulunan masa örtüleri ise en son trendlerden biri. Bütçeniz buna yetmiyorsa, aynı mesajı barındıran peçeteler kullanmanız öneriliyor. Kadife süslemeleri ise artık hiç kimse kullanmıyor: Siz de onlardan uzak durmalısınız.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI