Ana SayfaAstroloji2022 Eylül-Ekim Merkür Retrosu Aşk Hayatınızı Nasıl Etkiliyor

2022 Eylül-Ekim Merkür Retrosu Aşk Hayatınızı Nasıl Etkiliyor

Astrolojinin tüm korkuları körüklediği yılın o zamanı, Merkür retrosu geri döndü. 9 Eylül’den 2 Ekim’e kadar teknolojinin çığrından çıkmasını, seyahat gecikmelerini ve genel olarak çok fazla hayal kırıklığını bekleyebilirsiniz. Merkür iletişim gezegeni olduğundan, önümüzdeki birkaç hafta içinde yanlış anlaşılan mesajlar da çok mümkün. Açıkçası, bu astrolojik olay hayatınızı çeşitli şekillerde bozabilir. 2022 Sonbaharı Merkür retrosunun aşk hayatınızı nasıl etkileyeceğini merak ediyorsanız, cevabınız burcunuzda saklı.
 
Bu özel Merkür retrosu Başak’ın geç açılarını ve Terazi’nin erken açılarını kapsıyor, bu yüzden  bu kez oyunda tamamen farklı iki enerji var! Merkür tarafından yönetilen Başak daha çok ayırt etmek, anlamak ve hizmet etmekle ilgiliyken, Venüs tarafından yönetilen Terazi tamamen ortaklık ve denge ile ilgilidir ve genellikle ilişkilerle ilgili birçok konuşmayı gündeme getirir.
 
Bu gerileme döneminde, Başak biraz sert, yargılayıcı ve eleştirel olabileceğinden, eşinizle nasıl konuştuğunuz konusunda dikkatli olmak isteyebilirsiniz. İletişim hatalarından dolayı ilişkiniz bir süreliğine biraz gergin olabilir. Aşkta ve bir ilişkide ne istediğinizi netleştirdiğinizden emin olun. Retrodan önce daha önce atlamış olabileceğiniz zor konuşmaları yapmak zorunda kalabilirsiniz.


 
Artık genel olarak neler bekleyebileceğinizi bildiğinize göre, 2022 Sonbaharı Merkür retrosunun burcunuzun aşk hayatını nasıl etkileyeceğinin ayrıntılarını aşağıda bulabilirsiniz!
 
 
Koç (21 Mart – 19 Nisan)
Merkür retrosu insanları geri getirme şansına sahip ve kesinlikle Koç için bu durum böyle olacak. İster eski bir sevgili, ister bir gün cevap vermeyen ama gelecek vaat eden yeni bir flört olsun, bu gerileme döneminde çok fazla konuşma yapacaksınız. Olumlu ilişkileri hayatınıza nasıl entegre edeceğinizi öğreneceksiniz. Ekim ortasına kadar cevap sizin için hazır olacak!
 
Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs)
Boğalara özellikle son birkaç hafta aşk bölümü biraz kaotik geldiyse, bu Merkür gerileme döneminde kendilerini topraklamak ve sağlıklarına yeniden odaklanmak için çok çalışacaklarına emin olabilirler.
 
Retro sırasında bazı şeyler programınızı karıştırabilir, bu da geri adım atmanıza ve yeni gelen düzene uyum sağlamayı düşünmenize neden olabilir. Bir ilişkiniz varsa, kendinizi bunun sizi mutlu edip etmediğini ve gerçekten işe yarayıp yaramadığını sorgularken bulabilirsiniz. Eğer düşünceleriniz olumsuzsa, sizin için yeni bir şeye geçmenin zamanı gelmiş olabilir.
 
İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran)
İkizler burcuysanız, bu sonbaharın Merkür retrosunun teması sizin için “zevk arayışı” ve risk almak olacak. Ancak, sadece aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Yıldızınız ev ve yaratıcı projeler arasındaki sınırda geri giderken, çocukların dahil olduğu bir şey ilişkinizde sorunlara neden olabilir.

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz)
Bu Merkür gerilemesi, sabır ve iletişim, ilişkilerinizde ve ev yaşamınızda her şeyi uyumlu tutmanın anahtarı olacaktır. Partneriniz dramatik dalgalanmalar ve değişimler yaşıyor olabilir. Konuşmaya hazır olduklarında iletişim hatlarını açık bıraktığınızdan ve zorlamadığınızdan emin olun. İyi niyetli olsanız da, aşırı şefkatli doğanız “annelik” olarak görünebilir ve bu da bu dönemde işleri daha da kötüleştirebilir. Kendinize ilişkinizde dengede olan güvenli bir yer bulmanız bu dönemde işinize yarayabilir.
 
Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)
İlişki konuları şu anda size çok ciddi gelebilir, bu da sizin gibi eğlenceyi seven birini üzebilir. İlişkide çözülmesi gereken bir gerilim olabilir ya da partneriniz için daha fazla çaba sarf ettiğinizi ve çok az geri dönüş aldığınızı fark edebilirsiniz. Merkür retrosu sırasında, ilişkinizin çok fazla çaba gerektirdiğini hissedebilirsiniz. Aşk hayatınız bunaltıcı geliyorsa, kesinlikle kendinizi ilk sıraya koymalısınız. Zamanınıza ve enerjinize değer verdiğinizden emin olun. Partnerinizle bazı sağlıklı sınırlar koymanın ve zor ama gerekli konuşmalar yapmanın zamanı geldi.
 
Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)
Merkür retrosu sırasında, Başaklar çok fazla öz-yansıtma yapacak. Kendinize “Ben kimim?” ve “Hayatım için ne istiyorum?” diye soruyor olabilirsiniz.
 
 Yönetici gezegeniniz Merkür olduğundan, hayatınız ve romantik ilişkileriniz konusunda normalden çok daha derin düşünüyor olabilirsiniz. Retronun sizi ve kendinize nasıl değer verdiğinizi yeniden tanımlamasına izin verin, mükemmelliği bırakın ve bir sevgiliyi çekebilmek için kendinize daha olumlu bir ışıkla bakın.


 
Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)
Terazi için, bilinçaltınızın nasıl en güçlü varlığınız veya en zorlu düşmanınız olduğunu yeniden incelemenin zamanı geldi. Size yolu göstermek için aşk ilişkilerinizin aynasına bakın. En kutsal bilginin kendinizi anlamak olduğunu unutmayın. Bu Merkür gerilemesi sırasında, partnerinizin sizin kim olduğunuzu gerçekten bilip bilmediğini merak edebilirsiniz. Olmazsa, kendinizi açmaktan ve gerçek benliğinizi ortaya çıkarmaktan korkmayın. Sadece sizin savunmasızlığınıza layık olduklarından emin olun.
 
Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)
Akrep için ilişkiler özellikle bu retroda öne çıkacak ve kalbinize kimlerin girmesine izin verdiğiniz konusunda ekstra dikkatli olacaksınız. Bu retro dönemi, arkadaşlıklarınıza, özlemlerinize ve derin bilinçaltınıza gerçekten ışık tutacak. Bu dönem, diğer insanların enerjisinin sizi en derin seviyenizde nasıl etkilediğinin mutlaka farkında olun ve özdeşleştiğiniz insan gruplarının büyük karma getirebileceğini anlayın.
 
Yay (22 Kasım – 21 Aralık)
Bu sonbaharın retro döneminde yeni biriyle tanışma şansınız olabilir. Halihazırda gözünüzün üzerinde olduğu biri varsa, yakınlaşmanız için bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ancak, retro dönemi olduğu için hafif hafif başlamanız iyi olabilir. Özellikle ofisle ilgili kısa süreli veya planlanmamış aşklar konusunda çok dikkatli olun çünkü düşündüğünüz gibi gitmeyebilir. Yeni biriyle çok fazla yakınlaşmadan önce kendinize “Bu kişi benim kaderim mi ve hayallerimi gerçekleştirmeme yardım edecek mi?” diye sormalısınız. Eğer değilse, o kişiyle bir şeylere başlamayı yeniden düşünmek isteyebilirsiniz.
 
Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)
Oğlak, ilişkinizde ne kadar desteklenmiş hissediyorsunuz? Tüm bu retro boyunca düşüneceğiniz soru bu olacak. En yakın ilişkiniz sizi hedeflediğiniz kariyer yolunda daha ileriye mi götürüyor yoksa büyümenizi engelliyor mu? Henüz büyük bir değişiklik yapmaya gerek yok, ancak bu, sizin için yıl sona ererken akılda tutulması gereken bir şey olacak.
 
Kova (20 Ocak – 18 Şubat)
Bu Merkür retrosu, özellikle seks söz konusu olduğunda, ilişkilerinizde sizi gerçekten neyin tatmin ettiğini çok düşünmenize sebep olacak. İlişkinizde cinsel tatmin bulup bulmadığınız, karşınızdaki kişinin zihninizi ve dünyanızı genişletmenize yardımcı olup olmadığı bu dönem boyunca aklınızı kurcalayabilir. Evet sevgiliniz güzel ve eğlenceli ama yeterince ilginç, zeki ve aklınızı başınızdan alan biri mi? Eğer değilse, onun hakkında onu etrafınızda tutmaya değer olan şey nedir? Bu Merkür retrosunda kendinize karşı dürüst olun.
 
Balık (19 Şubat – 20 Mart)
Bittiğini düşündüğünüz bir ilişki bu sonbaharda tekrar gündeme gelebilir. Kalbiniz için temkinli ve koruyucu olabilirsiniz, ancak geri getirmeye değip değmeyeceğine karar vermek size kalmış. Kendinize sorun, karşınızdaki kişiye çok mu sert davranıyorsunuz? Yoksa bu ilişki gerçekten daha kutsal ve tatmin edici bir cinsel, finansal ve ruhsal birliktelik yaratmanıza yardımcı olabilecek bir şey olabilir mi? Acele etmeyin ve acele kararlar vermeyin.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI