Ana SayfaAstroloji2023 Nisan Ayı Burç Yorumunuz

2023 Nisan Ayı Burç Yorumunuz

Nisan, 3 Nisan’da Merkür’ün inatçı Boğa burcuna geçmesiyle başlıyor. Kendinizi daha mantıklı, daha ayakları yere basan ve zihinsel olarak daha dirençli hissedeceksiniz. 6 Nisan’da Terazi’deki dolunay sizi iç huzuru yeniden kazanmak için hararetli anlaşmazlıkları çözmeye çağırırken gerilim yüksek olacak. Başkalarıyla iyi geçinmek, onların güvensizliklerini tetiklemeden kendinizi sakince savunmanızı gerektirecektir. Venüs, 11 Nisan’da sosyal kelebek İkizler’den geçerek sosyal çevrenize ve flört hayatınıza enerji veriyor. Romantik seçeneklerinizi merakla keşfedin ve yeni arkadaşlarınızı planlarınıza ve grup sohbetinize davet edin.

Güneş’in Boğa burcunda ilerleyerek kararlı ve çalışkan bir enerji üreteceği 20 Nisan’ı takviminize not edin. Bu sezon, zorlukların üstesinden gelmeniz ve bir kendini sevme eylemi olarak tutarlı kişisel bakım ritüellerini sürdürmeniz için sizi teşvik ediyor. Aynı gün, Koç burcundaki elektrikli güneş tutulması, geçen ay bu zamanlar olduğunuzdan daha bilinçli ve daha iyi bir konumda olduğunuzu fark edeceğiniz dramatik ve taze bir başlangıç getiriyor. Merkür’ün Boğa burcundaki ciddi geri dönüşü 21 Nisan’da başlıyor. Bu sinir bozucu enerji sabrınızı sınayacak ve size her zaman bir yedek planınızın olması gerektiğini hatırlatacak.

KOÇ (21 MART – 19 NİSAN)

Koç, umarım harekete hazırsındır çünkü bu senin için harika bir astrolojik ay! Genişleme gezegeni Jüpiter, burcunuzdaki zamanını tamamlayarak 12 yıllık (!) bir döngünün sonunu işaret ediyor. Ama aynı zamanda, 21’inde güçlü bir yeni ay güneş tutulmasıyla sona eren doğum mevsiminiz de devam ediyor. Bu kombinasyon, hayatınızda biraz huzursuzluk yaratır. Değerlerinizi ve ilişkilerinizi analiz etmeyi bekleyin, ancak genel olarak, daha anlamlı bir hayata doğru ilerleyeceksiniz. Bu ay uzaklaşmak ve düşüncelerinizle baş başa kalmak için bir adım atın; iyi harcanmış bir zaman olacak.

Tamamen denge ile ilgili olan Terazi’deki dolunayı çevreleyen enerji, kafanızda dönen düşünceleri daha net hale getirecektir. Bu enerjiyi ayın sonuna kadar kullanın—önümüzde güçlü değişiklikler var!

BOĞA (20 NİSAN – 20 MAYIS)

Neredeyse gelmiş olan doğum günün kutlu olsun Boğa! 6’sında, Terazi burcundaki dolunay, haritanızın günlük yaşamla ilgili bir bölümünü vurgular. Ve günlük hayatınızın önemli bir kısmı da elbette kariyerinizdir. Hem dolunayın enerjisinden hem de 20’sinde Koç burcundaki yeni ay güneş tutulmasından bu ay işinizde canlanmış hissediyorsunuz. Özellikle yeni ay, kendinize ve değerinize dair derin bir anlayış getirecek. Bu bir kez netleştiğinde, hak ettiğiniz zammı istemekte özgürsünüz ve kariyerinizde gerçekten yükselmenize izin verebilirsiniz.

Ve iş hayatınızda işler yolunda gitmiyorsa, yaptığınız şeyi neden yaptığınızı düşünün. Belki “yapman gerektiğini” düşündüğün ya da çocukken karar verdiğin bir şey olduğu için bir işte kaldın, ama unutma: Fikrini değiştirmek sorun değil. Eğer mutlu değilsen, bu bir değişiklik yapma ayıdır!

İKİZLER (21 MAYIS – 20 HAZİRAN)

Kariyeriniz söz konusu olduğunda bu biraz yoğun bir ay olacak ve bunun için Satürn’e teşekkür edebilirsiniz. Hayat yolunuzu öne çıkaran gezegen, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz ay Balık burcuna geçti ve iki yıl boyunca orada kalacak. Bu enerji iş hayatınızda hesaplaşmanıza neden olabilir. Belki de kendinizi ‘Bu gerçekten benim için bir kariyer mi?’ gibi büyük sorular sorarken buluyorsunuz.

Eylem gezegeni Mars da finans evinizde, bu nedenle para ve yaşam durumunuzun pratikliği her şeyden önce geliyor. Bu tam olarak umabileceğiniz eğlenceli bir tahmin olmasa da, hayatınızı değerlendirmeniz ve gerekli değişiklikleri yapmanız için mükemmel bir fırsat. Bu sadece sizin için daha büyük bir mutluluğa yol açacaktır.

YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Ayın yönettiği hassas Yengeç, bu sizin için sürpriz olmamalı, ancak Terazi’deki dolunay 6’sında vurduğunda ekstra duygusal hissedeceksiniz. Bu dolunay, haritanızın sizin için mükemmel olan, bir rahatlık yaratığı olan evle ilgili bir bölümünü vurgular. Kendinizi yeniden dekore ederken veya ev alanınızda nasıl düzenli ve rahat olabileceğinizi düşünmek için gerçekten zaman ayırırken bulabilirsiniz.

Boğa mevsimine girdiğinizde işler karışabileceğinden, ayın ilk yarısında buna odaklanın. Boğa burcuna hareket eden güneşin etrafındaki enerji ve aynı zamana denk gelen yeni ay güneş tutulması, kendinizi her zamankinden daha iddialı hissetmenize neden oluyor. Kariyerinizde istediğinizi elde etmek için bu enerjiyi kullanın. Sınırlarınızı esnetin; mükemmel fırsat kucağınıza gelebilir!

GILMORE GIRLS (Season 3) “Let The Games Begin” (Episode #308) Photo Credit: © The WB / Mitchell Haddad

ASLAN (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bu sizin için oldukça renkli bir ay. İletişim evinizi öne çıkaran 6’sında Terazi’deki dolunay ile başlıyor. Nisan ayının ilk iki haftasında, ister partnerinizle, ister arkadaşınızla veya iş arkadaşınızla olsun, kendinizi pek çok gerekli görüşmeyi yaparken bulacaksınız. Ne istediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu iletirken, dinlediğinizden de emin olun. Egonuzun araya girmesi olasıdır ve gerçek bir çözüme ulaşmak için gardınızı biraz indirmeniz gerekir.

Bununla birlikte, 20’sinde, yeni ay ve güneş tutulması diğer ateş burcu Koç’ta olurken işler kızışıyor. Kendinizi süper ilhamlı hissedeceksiniz – o yüzden işlerinizi yapın! Düşündüğünüz o şiiri yazmanız, yeni bir müşteriye ulaşmanız veya sadece yatak odanızı yeniden dekore etmeniz, bu kararları gelen taze enerji dalgasıyla verin! Boğa mevsimi ve Merkür gerilemesi, dünyada nasıl göründüğünüzü vurgular, bu nedenle hayattaki yerinizi not edin. Kariyerinizde, aşkta ve sosyal hayatınızda bulunduğunuz yerden memnun musunuz? Dengeli hissediyor musunuz? Değilse, şimdi değişiklik yapma zamanı!

BAŞAK (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bu ay aklınızda para var. Terazi’deki dolunay, haritanızın mali durumunuza ve kişisel kaynaklarınıza odaklanan bir bölümünü aydınlatır. Yani, hayatınıza daha fazla bolluk ve nakit getirmek istiyorsanız, şimdi tam zamanı. Bu ay işteki pozisyonunuzu ve maaşınızı da düşünün. Ne kadar kazandığından memnun musun? Değilse, yükselmenize ve daha fazla kazanmanıza engel olan nedir?

Henüz bir cevabınız yoksa bekleyin, çünkü yönetici gezegeniniz Merkür, Boğa mevsiminin başlamasından sonraki gün olan 21’inde geri gidiyor. Bu kozmik kombinasyon, bilgiyi ve bilgi arzunuzu vurgulayacaktır. Ağ becerilerinizi geliştirmek için katılabileceğiniz bir konferans var mı? Veya iş yerinizde yeni bir temel yazılımı öğrenmenize yardımcı olacak çevrimiçi bir kurs olabilir mi? Bu, sizi hayatta bir sonraki seviyeye taşıyacak her şeye yatırım yapmak için harika bir ay!

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM)


Dolunay ayınız kutlu olsun, Terazi! Dolunay enerjisi, her zaman kutlanacak bir şey olan kendinizi hissetmenizi sağlar. Kendinizi her zamankinden biraz daha seksi ve neşeli hissediyorsunuz, bu yüzden en sevdiğiniz kıyafetleri giyin ve en sevdiğiniz arkadaşlarınızla eğlenceli bir gece geçirmek için bir araya gelin.

20’sinde güneş Boğa burcuna geçtiğinde ve saatler sonra Koç burcundaki güçlü güneş tutulması/yeni ay onu takip ettiğinde, sizin için ilişkiler ön plana çıkacak… ve sadece romantik değil! Hareket gezegeni Mars kariyerinizi aydınlatırken, iş anlaşmalarınız ön planda olabilir. Ayaklarınızın altında bir miktar ateş hissedebilir ve kendinizi kariyerinizin neresinde olduğunuzu düşünürken bulabilirsiniz.

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

Sizin için yoğun bir kaç ay oldu ve Nisan ayında sen de bunu hissediyorsun! Dinlenmek ve yenilenmek için ihtiyacınız olan zamanı ayırın; bu yalnızca oluşturmakta olduğunuz tüm olumlu ivmeyi artıracaktır. Bu enerji özellikle 6’sında Terazi’deki dolunay civarında güçlüdür. Yapabiliyorsanız, uçağa binip tropik bir bölgeye atlayın veya telefonunuzu kapatın ve uyku, keyifli hareket ve pilinizi şarj eden diğer etkinliklere öncelik verin!

Güneş burcunuzun karşısındaki Boğa burcuna geçtiğinde ve ardından Koç yeniayı ve güneş tutulması geldiğinde, iş hayatınız yeniden hareketlenecek. Yeni rutinlere başlıyorsunuz, erken kalkıyorsunuz ve en iyi şekilde performans gösterebilmek için kendinize gerçekten özen gösteriyorsunuz.

YAY (22 KASIM – 21 ARALIK)

Bu ay sizin için maceralı bir notla başlıyor, ki bu tam size göre! Arkadaşlıklarınızı ve hayatın eğlenceli, daha hafif tarafını vurguladığı için 6’sında Terazi’deki dolunayın tadını çıkarın. Bunu, en sevdiğiniz kıyafeti giymek ve arkadaşlarınızla şehre inmek veya evde bir pijama partisi planlamak için resmi davetiniz olarak kabul edin. Ayın ilk yarısında bardağınızı ne dolduruyorsa önceliğiniz o olsun.

Güneş Boğa burcuna geçtiğinde, aklınızda iş olacak. Bu enerji sadece iletişim gezegeni Merkür’ün aynı gün kariyer evinizde geri hareket etmesiyle yoğunlaşır. İster 9’dan 5’e ister kendi yarattığınız bir iş olsun, hayatın önemli bir şeye doğru ilerlediğini hissedebilirsiniz. Bu büyük amaç, ayın sonundaki tüm gezegensel değişimlerle her zamankinden daha net hale gelecek. Günlüğe, vizyon panosuna, yürüyüşe, en iyi arkadaşınızla konuşmaya veya sezginizi dinlemenize yardımcı olan her ne ise ona zaman ayırın. Tüm cevapları kendi içinizde bulacaksınız!

OĞLAK (22 ARALIK – 19 OCAK)

Bu, sizin için oldukça yoğun bir ay, Oğlak, bu da sizi evinizde hissettirmeli! 6’sında Terazi’deki dolunay ile iş hayatınızın büyük ölçüde öne çıkmasını bekleyebilirsiniz. Uzun vadede bunun sizin için gerçekten doğru yer olup olmadığını veya mevcut şirketinizde hedeflerinize ulaştığınızı görüp görmediğinizi merak edebilirsiniz. Unutmayın: Çalışmak da zevkli hale gelebilir. Değerli zamanınızı ve enerjinizi bir göreve harcıyorsanız, tutkulu olduğunuz bir şey de olabilir!

Bu ilham enerjisi ve yeniden başlama arzusu, güneş Boğa burcuna geçtiğinde ve 21’inde yeni ay/güneş tutulması gerçekleştiğinde yoğunlaşır. İster tamamen yeni bir iş, ister gerçekten tutkulu olduğunuz bir ek iş kurmak olsun, yeni kariyer yolları keşfetmekten korkmayın!

KOVA (20 OCAK – 18 ŞUBAT)

Sevgili Kovalar, bilgi, seyahat ve bilgelik evinizi aydınlatan Terazi’deki dolunay sayesinde bu ay oldukça içe dönük hissediyorsunuz. Bu enerji tamamen derin felsefi sohbetler yapmak, ufkunuzu genişletmek ve gerçekten keşfetmek için oraya çıkmakla ilgilidir!

Ayrıca, Plüton on yıllardır ilk kez burcunuzda, bu size büyük bir değişimin gelmekte olduğu hissini veriyor. Mutlaka şu anda gelmeyecek, ancak kendinizi önümüzdeki aylarda olumlu bir ivme için hazırlamak isteyeceksiniz. Kendinizi organize edin, evinizdeki ve hayatınızdaki alanı boşaltın (hayatınızda enerji emen arkadaşlarınızı veya durumları atın) ve geleceğin getireceği şeylere hazırlanın.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT – 20 MART)

Hayatımızın yolunu ve amacını yöneten gezegen Satürn ile önümüzdeki 2,5 yıl boyunca burcunuzda, hayatın her alanında hızlı bir değişim bekleyebilirsiniz. Bu kulağa ürkütücü geliyor, ancak geriye dönüp baktığınızda bu süre zarfında size sunulan fırsatlar ve insanlar için son derece minnettar olacaksınız. Öyleyse yolculuk için bekle! Bu ay oldukça kariyerinize odaklanacaksınız ve 20’sinde Koç burcundaki güneş tutulması ve yeniay ile bu enerji daha da güçleniyor. Bu gezegensel hareketler mali durumunuzu ön plana çıkarıyor, bu nedenle bütçenize ve kariyer beklentilerinize bir göz atın ve beklenmeyeni bekleyin

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI