Ana SayfaModa2024 güneş gözlüğü trendleri: Burcu Esmersoy x Hermossa

2024 güneş gözlüğü trendleri: Burcu Esmersoy x Hermossa

Burcu Esmersoy x Hermossa  Koleksiyonu, 2024 Güneş Gözlüğü trendlerine yön veren tasarımlarıyla karşınızda! Sezonun en hip güneş gözlüğü modellerinin yer aldığı koleksiyon; renkli, şık ve sofistike tasarımlarıyla stil sahibi kadınların arzu nesneleri arasında yerini alıyor! Koleksiyondan seçtiğimiz güneş gözlüğü modellerini şimdi keşfetme zamanı!

“Burcu Esmersoy X Hermossa güneş gözlüğü koleksiyonu, tasarımında zarafet ve şıklığı bir araya getirerek zamansız bir hava yaratıyor! Özel detaylar, çeşitli stilleriyle geçmişten bugüne uzanan şıklığı ve modern tasarımı birleştiriyor. Burcu Esmersoy X Hermossa SS’24 Güneş Gözlüğü koleksiyonu, zamansız güzellik ve stilin özgün bir ifadesini sunuyor. Bu koleksiyon, yılın her döneminde şıklığı taşıyarak stilinizi zamanın ötesine taşımanıza olanak sağlıyor.

Çarpıcı renkler, zamansız kare çerçeveler

Sezonun favorisi kırmızı renk, güneş gözlüklerinde de iddialı kadınları yalnız bırakmıyor.  Burcu Esmersoy x Hermossa Koleksiyonu’nda yer alan kare çerçeveli bu şık tasarım farklı renk alternatifleriyle şıklığı zirveye taşıyor. Kare çerçevelerin tüm yüz tiplerine uyum sağladığını da hatırlatalım!

İddialı maske çerçeveler

Burcu Esmersoy x Hermossa  Koleksiyonu’nun çarpıcı tasarımlarından metal çerçeveli maske stili bu gözlük bir diğer favorimiz. Üstelik farklı cam ve çerçeve renkleriyle her zevke hitap edecek kadar şık seçeneklere sahip. Büyük çerçeveli bu gözlükleri yüz hatlarınızı dengelemek için de tercih edebilirsiniz!

Pilot çerçevelere saygı duruşu

Pilot çerçeveler, 2024’te de favori modellerden olmaya devam ediyor. İddialı ve zamansız pilot çerçeveli bu tasarım da kendinden bahsettirmeyi kesinlikle hak ediyor! Her yüz tipine yakışan bu modelle yüz hatlarınızı yumuşatmanız da mümkün!

Cat eye stilinden vazgeçmeyenlere

Ve Cat Eye… Seksi, vurucu ve şık modeliyle  Burcu Esmersoy x Hermossa Koleksiyonu’nda kendine geniş yer bulan bir başka tasarım olarak karşımızda!

Yükselen stiller, sivrilen köşeler

Dikdörtgen çerçevelerin sivrilen köşeleri, sofistike stillerden hoşlanan kadınların yeni sezondaki vazgeçilmezi oluyor! Favori listemizde yer alan bu özel tasarımlara mutlaka şans vermelisiniz! Yuvarlak yüz hatlarına sahip ama keskin bir görünüm arayanlar özellikle denemeli!

Elegan stilin özgün ifadesi

Büyük kare çerçeveli güneş gözlükleri elegan stilin altını çizerken, tarzıyla adından söz ettiren kadınların tercihi oluyor. Farklı renk alternatifleri ise kalbimizi çalan bir diğer özellik oluyor. Oversize boyutlu bu modeli yüz hatlarınızı yumuşatmak için tercih edebilirsiniz!

Metal çerçeveler, renkli camlar

Siz de metal çerçevelerden vazgeçemeyenlerdenseniz bu modeller tam size göre! Renkli cam alternatifleri ise dünyaya renkli bir bakış atmak için kesinlikle doğru seçim! Oversize boyutlu bu modelle yüz hatlarınızı yumuşatmanız da oldukça kolay!

Şıklık dozunu artıralım!

O zaman şıklık dozunu biraz daha artıralım! Stiliyle konuşulmayı seven kadınları buraya alalım ve onları Burcu Esmersoy x Hermossa  Koleksiyonu’nun en iddialı tasarımlarıyla tanıştıralım!

Burcu Esmersoy x Hermossa Koleksiyonu’nda onlarca daha pek çok farklı model sizleri bekliyor! Koleksiyonu detaylı incelemek için tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI