Ana SayfaGüzellik2024 İlkbahar/Yaz sezonunda öne çıkacak saç trendleri

2024 İlkbahar/Yaz sezonunda öne çıkacak saç trendleri

Saç modelleri tarzınızı oluştururken büyük bir rol oynuyor. Kıyafetler ve aksesuarlar kadar önem taşıyan bu alanda trendler olmaması elbette mümkün değil. Bu yazımızda 2024 yılının ilkbaharında öne çıkacağını tahmin ettiğimiz saç modellerini sizler için bir araya getirdik.

Kakül her yerde!

Herkes hayatında bir kere kakül kestirmiş ve onunla kısa süreli bir ilişki yaşamıştır. Genellikle çok kısa süreli veya sürekli kullanılan ve imza bir görünümünüzü elde etmeyi sağlayan kakül, saçınızı kendi renginin tam zıttına boyatmanıza gerek kalmadan farklı bir tarz elde etmeniz için harika bir seçenek. 2024 yılının ilkbaharında her yerde kakül göreceğinize eminiz.

90’lar kesimi bir yere gitmiyor

Modada olduğu gibi saç trendlerinde de 90’lar hiçbir yere gitmiyor. Friends dizisinden Rachel Green, Sex and the City’den ise Charlotte York sayesinde tanıştığımız katlı 90’lar kesimi bu ilkbaharda da tüm zarafetiyle aramızda olacak.

Kırmızıdan turuncuya

Kızıl tonlara bu yıl Dua Lipa ve Julia Fox gibi isimlerle aşina olduk ancak 2024 İlkbaharında kızılın turuncu tonu öne çıkmaya hazırlanıyor. Canlı ve doğal bir turuncuya Hande Erçel gibi saçında radikal bir değişiklik yapmak isteyen kimsenin hayır diyemeyeceğinden eminiz.

Saçınızı artık yandan ayırabilirsiniz

2023 yılında saçları yandan ayırmak TikTok’ta oldukça eleştirilmişti. Herkes saçını yandan ayıran kişilerin ortadan ayrımı tercih etse görünümünü ne kadar yükselteceğini konuşuyor, yandan ayrılmış saçlar TikTok deyimiyle “iptal” ediliyordu. 2024’te ise durum farklı. İster sımsıkı bir topuzda, isterseniz de doğal su dalgalarınızla… Artık saçınızı yandan ayırarak bu trendi kucaklayabilirsiniz!

Denizanası saçları

Sosyal medyada yapılan tahminlere göre makas hamleleriyle saçın orta kısmına verilen katların aşağıya doğru daralmasıyla ve alın ortasına kadar gelen dümdüz kısa kaküllerle yakalanan denizanası görünümü bu ilkbaharda her yerde karşımıza çıkacak!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI