Ana SayfaModa2024 Yaz sezonunun öne çıkan güneş gözlüklerini seçtik

2024 Yaz sezonunun öne çıkan güneş gözlüklerini seçtik

Moda dünyasının dev markaları, yeni sezon güneş gözlükleri ile kalp atışlarımızı hızlandırmaya başladı. Sayısız marka ve model arasından seçim yapmak ise oldukça zor. Çarpıcı, şık, modern ve zamansız stiller arasından seçtiğimiz 2024 yazının öne çıkan güneş gözlüklerine mutlaka göz atın!

Cesaret ve şıklığın buluşması

Celine imzalı bu şık tasarım, cesaretin ve şıklığın mükemmel bir buluşması olarak karşımızda. Kalın asetat çerçevesiyle dikkat çeken bu güneş gözlüğü, siyah ve havana renk seçenekleriyle her kombinle muazzam bir uyum yakalıyor.

Işıltı dozu

Swarovski kristallerle süslenmiş yuvarlak çerçevesi ve zarif tasarımıyla Celine güneş gözlüğü, gözlerinizi güneşin zararlı ışınlarından korurken göz kamaştırmanızı sağlıyor.

İkonik logolu tasarım

Celine Triomphe Xl Güneş Gözlüğü ile zamansız zarafetinizi yansıtın. Şık asetat çerçevesi ve ikonik Triomphe logosuyla bu güneş gözlüğü, her kombine uyum sağlayarak gözlerinizi güneşin zararlı ışınlarından koruyor.

Cat Eye stiline Dior dokunuşu

Zarif Cat Eye formuyla modern bir görünüm sunan Dior güneş gözlüğü, her kıyafete uyum sağlıyor. Saplardaki ikonik Cannage motifleri ve Lady 95.22 çantasından ilham alan metal menteşe, modele lüks bir dokunuş katıyor.

Zarif kelebek formu

Dior imzalı bu şık tasarım, zarif kelebek formu ve couture ruhu ile öne çıkıyor. Çerçevesiz tarz, adını taşıyan çantanın ayırt edici tokasından ilham alan işlevsel CD imzası ile gözlüğün görünümü zenginleşiyor.

Cat Eye metal ile buluşunca

CDior B3U güneş gözlükleri, Dior’un CD imzasına yeni bir bakış açısı sunuyor. Metal Cat Eye çerçevesinin önü asetat saplarla kontrast oluşturuyor ve 30 Montaigne takı koleksiyonundan ilham alan metal CD menteşeyi ortaya çıkarıyor. Bu yeni vazgeçilmez stil, tüm görünümleri couture bir dokunuşla yükseltiyor.

Ayırt edici şıklık

Fendi imzalı bu şık tasarım, kare çizgilerden oluşan ön kısmı ve markanın ayırt edici özelliği olan titiz işçiliği vurgulayan kabartmalı Fendi logosu ile dikkat çekiyor.

İkonik Hobo çantadan ilhamla

Fendi’nin ikonik Hobo çantasından ilham alan bu şık güneş gözğü, göz alıcı estetiğiyle dikkat çekiyor. Wraparound ve dikdörtgen formuyla modern bir yorum sunan bu gözlük, tarzınıza zarif ve sofistike bir dokunuş ekleyecek.

Klasik ve modernin buluşması

Fendi Roma Tasarımcı Stefano Pilati ile iş birliği içerisinde hazırlanan koleksiyondan olan bu model, klasik ve modern unsurları harmanlayan tasarımıyla her ortamda göz kamaştırmanızı sağlayacak.

Loewe ile ışıltılı zarafet

Swarovski kristallerin göz kamaştıran ışıltısı ve altın kaplama Loewe Anagram logosunun zarafetiyle buluştuğu Loewe Smooth Pavé Screen güneş gözlüğü, Starry Night kapsül koleksiyonunun göz alıcı yıldızı olarak karşımızda!

Göz alıcı tasarım

Loewe, göz alıcı tasarımı ve gizemli aurası ile stilinize avangart bir dokunuş katıyor. Farklı renk seçenekleri, rahat kullanımı ve zamansız tasarımı ile her zevke ve tarza hitap eden bu güneş gözlüğü, stilinize şıklık ve zarafet katmak için ideal bir seçim.

Sofistike çizgiler

Loewe’nin modern ve old scholl stili büyülü şekilde harmanlayan bu tasarımı şık ve sofistike bir görünüm alternatif olarak karşımızda!

Zamansız geometrik formlar

Stella McCartney’in geometrik tasarımlı bu şık güneş gözlüğü, ikonik modeliyle sezonun arzu nesneleri arasında yer alıyor. şık, modern ve zamansız bu tasarım sofistike çizgileriyle bu listede olmayı hak ediyor.

Oval çerçevenin zamansız stili

Stella McCartney imzalı oval çerçeveli güneş gözlüğü, zamansız stillerden hoşlananların tercihi oluyor. Logo detaylı bu şık tasarım farklı renk alternatifleriyle de kalbimizi kazanıyor!

Sıra dışı geometrik formlar

Givenchy tasarımlı lüks ve sofistike bu güneş gözlüğü, sıra dışı geometrik tasarımı ve etkileyici stiliyle 2024 yazının en iddialı modelleri arasında yer almayı kesinlikle hak ediyor!

Sezonun birbirinden şık tasarımlarını https://www.brandeyes.com.tr/ üzerinden inceleyerek hem stilinize hem de yüz şeklinize uygun sayısız modelle tanışabilirsiniz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI