Ana SayfaYaşam23-29 Kasım Haftanın Burç Yorumları

23-29 Kasım Haftanın Burç Yorumları

Beni Merak Edenlere Hediyelerim Var. 

Geçtiğimiz hafta yazamadım. Taşındım. Taşınma eşyaları toplayan harika bir nakliyat şirketiyle çalışılıyorsa kolaydır. Ama benim titiz yapım buna elvermedi. “Kendin topla kendin yerleştiri” tercih ettim ve süreç uzadı. Can dostlarımı, arabayla “kendin getir, kendin yerleştir” yapmak da kolay olmadı. İnternet bir türlü bağlanmadı hala yok! Neyse tüm aksiliklere rağmen, sonuç iyi oldu. Yorgunluklara değdi. İnstagramda beni takip edenler yeni evimiz ve yakın çevremizin doğa güzellikleri hakkında bilgi sahibi olabilir. ( instagram: su karakus, twitter: sukarakus)

Bu sırada beni merak eden, “neden yazmadınız iyi misiniz?” diye soran tüm okurlara, izleyicilere içtenlikle teşekkür ederim. Böylece sıkı takipçilerin kimler olduğunu anlamış oldum. Onlara hediyelerim var. “Geçtiğimiz hafta ben yazmıştım, sizi merak etmiştim işte o mail diyorsanız hemen hediyenizi isteyin. Tarot, SUNKA, SHAMBALLA ŞİFA veya Doğum Haritası analizi, 2016 yılı genel yorumu seçeneklerinden biri sizi bekliyor.  

Bu hafta Perşembe günü 2 önemli göksel etkiye maruz kalacağız ve her ikisi de birbirinden acımasız. Üstelik tüm haftayı etkileyecek ve fakat sonuçtan hepimiz memnun kalabiliriz. Nasıl mı? 

Perşembe günü Satürn-Neptün arasında kare (olumsuz) açı oluşuyor ve tüm hafta etkili olacak. Bu açı düş kırıklıklarını ve engelleri davet ediyor. Ancak hayal dünyasında yaşayanlar açısından bir anlamda gerçeğe de davet. Ayaklarınız yerden kesildiyse sağlam bir zemin bulup yumuşak iniş yapmanıza da yardım edecektir. Yaylar, Balıklar, Başaklar ve İkizler ile yükselen burcu bunlardan biri olanlar dikkatli olmalı. 

Yine Perşembe günü İkizler burcunun 3.derecesinde karmaşık bir dolunay oluşacak. Dolunaylar özünde gerilimli enerjiler. Birde sert açılar eklenince Başak, İkizler, Yay ve Balıkların ilk 8 gününde doğanlar ile Aslan, Boğa, Akrep ve Kovaların son 2 gününde doğanları bir hayli zor bir dönemeç bekliyor. Dolunayın tam karşısında güç birliği yapan Güneş( ego), Merkür ( zeka) ve Satürn( engeller ve kalıcı yapılar) egonun vereceği zararlara işaret ediyor. Kendi kendimizi kurban etmekten kaçınmalıyız. Akıl oyunları bu hafta önem kazanacak.

Öte yandan bu dolunayın Mars’la olumlu ilişkisi destekleyici bir olay yaratacak. (Bu olayın ne olduğunu anlamak için doğum haritanızda Terazi burcunun 6-7.dereceleri, İkizler burcunun 3. derecesi hangi yaşam alanlarınıza denk geliyor anlamalısınız. Gerçek bir doğum haritanız yoksa bir an önce edinmelisiniz. ) Adil bir çözüm tamamen cesurca alınan kararlarla gelecek. Sorunlarla birlikte çözümde var. Gözünüz Mars da ise korkmayın. Aşağıda burç yorumunuzda tüyoları bulacaksınız. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.

Mutlu, keyifli bir hafta dilerim

Su Karakuş

23-29 Kasım Haftası Su Karakuş Burç Yorumları: 

Koç Burcu

Boğa Burcu

İkizler Burcu

Yengeç Burcu

Aslan Burcu

Başak Burcu

Terazi Burcu

Akrep Burcu

Yay Burcu

Oğlak Burcu

Kova Burcu

Balık Burcu

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI