Ana SayfaYaşam24-30 Ağustos Haftanın Burç Yorumları

24-30 Ağustos Haftanın Burç Yorumları

23 Ağustos`ta Güneş Başak burcuna yerleşti. Sağlık ve iş yaşamıyla ilgili canlılık sağlayacak. Merkür ve Jüpiter’de Başak burcunda olduğu için burca ait özellikleri her birimiz farklı bir alanda yoğunlukla yaşıyor olacağız.

Bütün bir yıl boyunca beklediğimiz Güneş-Jüpiter kavuşumu Başak burcunda bu hafta gerçekleşiyor. 

Güneş ve Jüpiter yılda bir kez kavuşur. Bu kavuşum doğum haritanıza göre hangi yaşam alanınızda gerçekleşiyorsa o alan yıl boyunca şansla donanır. Doğum haritanız mevcutsa 3. derece Başak burcunun hangi yaşam alanınıza denk geldiği hakkında bir fikriniz var demektir. Güneş-Jüpiter kavuşumu tüm hafta boyunca etkili ancak Salı ve Çarşamba günleri zirve yapacak. Bu hafta ayağınıza gelen eşsiz fırsatları kaçırmayın. Hani burca hangi konuda şans yolunun açılacağı ise aşağıdaki yorumlarda.

27 Ağustos`ta Merkür Terazi burcuna geçiş yaparak düşünce ve iletişim biçimimizi değiştirecek. Evlilik ve ortaklık konularında daha derin düşünecek,  paylaşmaya hazır hissedeceğiz. 

Sadalachbia..

Balık burcunun 6.derecesinde yer alan sabit yıldızın adı. 

29 Ağustos`ta Balık burcunun 6.derecesinde dolunay gerçekleştiğinde Neptün, Jüpiter, Satürn ve Sadalachbia tetiklenecek. Çok güçlü ve ortalığın tozunu kaldıracak bir dolunay yaşanacağını bildirmeliyim. 

Neptün ve Sadalachbia dolunayı olumlu anlamda kullanmamızı istiyor, yardım ediyorlar. 

24 Ağustos- 4 Eylül arasında etkili olan dolunay Satürn ve Jüpiter’den sert etkiler alacak. 

-Gizli saklı olan şeyler açığa çıkacak.

-Kişisel girişimler başarı getirecek.

-Çekici görünüş önem kazanacak.

-Havacılıkda önemli adımlar atılacak.

-Kırsal alanlar zenginleşmeyi sağlayacak.

-Kayıp şeyler yeniden bulunacak veya kayıp öğeler keşfedilecek. 

-Şanssızlıklar evlilik, ortaklık, sağlık ve iş alanında gözlemlenecek.

-Ameliyatlar, köklü değişim ve dönüşümler dolunaya ket vuracak. 

Dolunaylar tamamlanma ve sonlanma eylemi yaratırken Balık burcundaki bir dolunay ruhsal gelişimin tamamlanması, sorunların çözümüne farklı bir pencere açmak, sağlık sorunlarının sona ermesi ve çözüm bulunması, nekahat döneminin tamamlanması, ciddi gelişmeler sağlamak, ruhsal sorunların ve yakınların sağlığının kökenini bulmak, çözmek dolunayın getirileri olacak. 

Kimi hayaller gerçekleşmek için zemin bulacak (Neptün dolunay kavuşumu). Kimi kişiler düş kırıklığı yaratacak olayın sebebi şanssızlıklar aslında. ( Dolunay Jüpiter karşılığı). Satürn Akrep burcundan dolunaya sert bir bakış fırlatacağı için engeller ve kayıplarda ruhsal gelişimde, ruh sağlığında, sorunların çözüme ulaşmasında engel oluşturacak. 

Venüs kavuşum Mars hafta sonunda Aslan burcunda gerçekleşiyor. Venüs gerilediği için geçmişten gelen sorunların tekrar yüzeye çıkması ve eski aşkların yeniden gündeme gelmesi ile tensel ve erotik çekimin yükselmesi demek. Duygulara karşı koymak zor olabilir.

Güneş-Neptün karşıtlığı hafta sonunda uyuşma eğiliminin ve uyuşturan maddelerin kullanımının artacağına dikkat çekiyor. Amaçsızlık, kolay kandırılma tehlikesi, netlik duygusunun kaybolması, samimiyetsizlik ve güvensizlikler hafta sonunun ruh halleri. 

SU KARAKUŞ
Uzman Astrolog

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI