Ana SayfaGüzellik24 ayar altın bakımı

24 ayar altın bakımı

Zenginliğin ve gücün simgesi olarak, 6000 yıldan fazla zamandır bilinen Altın, şimdi Ceremony Of Gold serisiyle cilde tazelik ve pozitif enerji vermek için Klapp SPA tarafından yeniden formüle edilerek yüz ve vücut bakımı olarak MyClub’da uygulanıyor.

Serinin içerisindeki 24 ayar altın tanecikleri cildin immun sistemini güçlendirerek fark edilir düzeyde sağlık katıyor. 

24 ayar altın bakımı özellikle yaz mevsimini geride bıraktığımız şu günlerde güneşin olumsuz etkilerinden dolayı yıpranan cildi yenileyebilmek için Hollywood yıldızlarının da tercih ettiği mükemmel bir bakım kürü. 

Altın, cilde zarar veren serbest radikallerle savaşarak cildin erken yaşlanmasını önlemeye yardımcı oluyor. Uygulanan bu kür; cilde nem depolar, ince çizgi ve kırışıklıkları tek seansta fark edilebilecek şekilde azaltır. Kolajen azalmalarını ve elastin bozulmasını yavaşlatan altın, cildi sıkılaştırır ve çok daha parlak ve genç görünüm sağlıyor. 

MyCLub KlappSPA’da uygulanan Altın Seremonisi Yüz ve Vücut Bakımı’nda temizleme işlemi yapılan cildinizde öncelikle Altın yaprakları dikkatlice şakak bölgesine yapıştırılıyor ve üzerine cilde anti aging etki sağlayan Golden Energy Serum damlatılıyor. Hafif baskılı hareketlerle, serumun altınla birlikte eriyerek cildin gözeneklerine girmesi sağlanıyor. Daha sonra tekrar serumdan birkaç damla alınarak cilde rahatlatıcı özel Chi Yang masajı yapılıyor. Özel hareketlerle enerji noktalarını bloke edecek şekilde yapılan altın masajı ile cilt hem rahatlamış hem de altınla sarılmış oluyor. 

24 Ayar altın parçacıklarının hücre fonksiyonlarında dengeleyici etkileri bulunuyor. Hücre yenilenmesini tetikler ve hücre ömrünü uzatıyor. Cilde parlak bir görünüm kazandırıp, koruma fonksiyonlarını harekete geçirir. Ayrıca içerisinde bulunan E vitamini ile cildiniz serbest radikallere karşı korunuyor, C vitamini ile de hücre bölünmesini arttırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI