Ana SayfaYaşam24Kitchen yemek kanalı yayına başladı

24Kitchen yemek kanalı yayına başladı

Türkiye`nin ilk 24 saat yayın yapan yemek kanalı 24 Kitchen 12.12.12 tarihinde yayına başladı. Fox International Channels tarafından yayınına başlanılan 24Kitchen kanalı D-Smart ve Teledünya`dan her gün 24 saatlik yayınlarla izlenebilecek.

Yemekle ilgili her konuda orjinal programlar sunacak olan kanalda sektörün ünlü isimlerinin programlarını da izleyebileceğiz. Jamie Oliver ve Anthony Bourdain`in hiçbir yerde yayınlanmayan en yeni programları dahil ses getiren bir çok program 24Kitchen`da olacak. Yemek yapmasını izlemeye doyamadığımız Jamie Oliver`ın `Dünyanın en iyi yemek kanalı` olarak nitelendirdiği 24Kitchen`da Jamie`nin 15 dakikalık yemekleri, Jamie`nin İngiltere`si, Jamie ile evde, Anthony Bourdain ile lezzet durakları, Lorraine Pascale ile pratik lezzetler ve Lezzetli bayan Dahl gibi kaliteli programlar olacak.

Diğer kanallardan farklı olarak 24Kitchen izleyiciye 3 farklı prime time kuşağı sunacak. Yemek programlarının günün her saatinde farklı amaçlarla izlendiği bilinciyle, gündüz kuşaklarında akşam yemeğine hazırlık programları, çalışan izleyiciler için akşamüstü pratik tarifler ve geç saatlerde herkesin keyifle izleyebileceği yeni yerlerin, mekanların ve lezzetlerin keşfedileceği programlar yayınlanacak.

24Kitchen`da yakın zamanda lokal içerikler de yer alacak, Türk şeflerle çekilecek programlar kanalı renklendirecek. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI