Ana SayfaYaşam28 Eylül - 4 Ekim Haftanın Burç Yorumları

28 Eylül – 4 Ekim Haftanın Burç Yorumları

Geleceği Gören O’nu Değiştirebilir.

Venüs Başak/Aslan burçlarında geriledi. Süreç bitmedi. Gerilemenin başladığı 0.derece Başak burcuna döndüğünde süreç bitecek o zaman kadar  etkisindeyiz. 8 Ekim Venüs gerilemesinin tam olarak sona erdiği tarih. Gerilerken hissettiğimiz derin ve ümitli duygular yerini sevgisizliğe bıraktı. Duyarsızlık, sevecenlikten, anlayışsızlıktan uzak duygulardan etkilenmeyenimiz yoktur sanırım. Çünkü Merkür de 17 Eylülden bu yana geriliyor.

Venüs ve Merkür gerilemeleri çakıştı. Bu nedenledir olur olmaz yanlış anlamalar, yanlış düşünceler, ayrılıklar ve kızgınlıklar. Venüs aşkın burcu Aslan da gerilemenin gölgesinde, Merkür evliliğin ve yakın ilişkilerin burcu Terazide gerilemekte.

Bu süreçten olumsuz etkilenmemek mümkün mü?

Eevet mümkün. Sabırlı, sağduyulu, sakin ve kendimizi zorlayarak edineceğimiz anlayış süreci kolaylaştırır. Fakat bunun içinde bir miktar peygamber sabrı gerekir. Egoyu bir yana bırakmayı, alttan almayı, arkasını dönmek yerine olaya açıklık getirmeyi başarabilirseniz ne ala. Şahsen bu konu beni zorlamakta.

Gerilemelerin gölgesi yetmezmiş gibi Ay tutulmasının da gerilimi yükselten etkisi “çekip gitmeye” ya da “çek git demeye”  zorluyor zira.

Artık öğrendiğiniz üzere 27-28-29 Eylül’ü etkileyecek “Kanlı Ay Tutulması” Koç burcunun 4.derecesinde gerçekleşecek. Kanlı Ay Tutulması denmesinin sebebi Ay’ın Dünyaya en yakın olduğu konumda gerçekleşmesi ve kızıl görünmesi. Kızıl görünüyor çünkü Güneş’in ışıkları Ay’a kenarlardan vuruyor ve yansıyarak Dünyaya ulaşıyor. Tıpkı Güneş’in batışında olduğu gibi muhteşem bir görsel şölene izin verecek.  Bu bir tam Ay tutulması yani Ay’ın tamamı tutulmuş görünecek.  Başka bir deyişle Güneş-Ay-Dünya aynı hizada olacak. Dolayısıyla astrolojik anlamda etki gücü çok fazla.

Koç burcu liderlik, öncülük ve yeni başlangıçları simgeler. Tutulmalar dolunaya eşlik ettiği için sonlanma ve tamamlanma ifade eder. Bir liderin sona eren yaşamından, alanında öncü olan bir şirketin kapanışına kadar bir dizi şaşırtıcı haber alabiliriz. Yeni başlangıçların, başlamasıyla bitişinin hemen hemen aynı döneme gelmesi de kaçınılmaz olabilir. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak risk grupları. İstem dışı sona ermeler kadar, yoğun çabayla elde edilecek başarı, işte tamda bu öncü grubun insiyatifinde. Yay, Aslan ve yine Koçlar yararlanacak burçlar. İsteyerek, bilinçli bir şekilde hedefe ulaşacak, istemediğini sonlandıracak kişiler burcu ve yükselen burcu ateş gruplarından biri olanlar.

Koç burcundaki Ay Tutulmasının sevdiğim yönü, Satürn’le uyumu. Kalıcı ve uzun vadeli bir şeyleri arayış içindeyseniz aradığınızı tutulma sayesinde bulabilirsiniz. Tutulmanın gerçekleştiği güne odaklanmayın. Gelecek 15 gün boyunca etkisi sürecek ve elde edecekleriniz 6 ay boyunca yararınıza çalışacak.

Gerilemeler “zarar veren” ya da “yarar sağlanamayan” etkiler olarak algılansa da, derinliği keşfettirdiği için, olumlu gözlemlediğim dönemlerdir. Terazi burcundaki Merkür gerilemesi evlilik, ortaklık, yakınlık, danışmanlarla ilişkiler gibi konularda şimdiye kadar algılamadığımız bir derinliği keşfetmeye, sığ bakış açısından uzaklaşmaya yardım ediyor. Geçtiğimiz hafta sonunda Plüton’u tetiklediği için ciddi sorunlara yol açtı. Bu durum köklü değişiklikleri de beraberinde getirmeye başladı. Şimdilerde bize kötü, acımasız, kahredici görünen şeylerin alt yazısını 21 Ekimden itibaren okuyabileceğiz. Gerçekler ancak o zaman aydınlanacak ve yepyeni bir yaşama geçmiş olacağız. Elbette Boğa burcunda o günlerde gerçekleşecek olan dolunayın katkılarıyla!

Bu kadar uzun teknik bilginin özeti şudur: Venüs gerilemesinin süregelen gölgesi (aşk), Merkür gerilemesi ( iletişim), ay tutulması ( istek dışı sonlanmalar) üçlemesinde vereceğimiz tepkiler, düşünceler ve kararlar, Ekim sonlarında gerçekleşecek olan Boğa burcundaki dolunay ( Uranüs tetikleneceği için ani ve şok eden finansal olaylar) sırasında anlam kazanacak. Ya çok zararlı ya da çok yararlı olacak. Kadersel değil tercihsel nedenlerle.

Geleceği gören O’nu değiştirebilir. Bu özlü söz kitaplarımdan birinin ve web sitemin öz cümlesidir. Bu hafta geleceği görmemiz, planlamamız ve yaratmamız gerekiyor. Kaderci yaklaşımlar için doğru bir dönemde değiliz. Şimdilerde ektiklerimiz Ekim sonunda karşımıza çıkacak.

Keyifli bir tutulma ve pişmanlık yaratmayacak sonuçların olduğu sağlıklı, esenlikli bir hafta dilerim.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI