Ana SayfaAstroloji28 Haziran'da Yengeç Burcunda Yeni Aya Hazır Olun!

28 Haziran’da Yengeç Burcunda Yeni Aya Hazır Olun!

28 Haziran’da yengeç burcuna gelen yeniay ile Yengeç sezonu başlıyor. Zodyak’ın hassas ve duygusalı olarak bilinen Yengeçler, aynı zamanda büyük hayalperestler olmalarıyla da ünlüdür. İç gözlem ve yalnızlık tercihlerini kullanan su burcunun yeni ayı, sizi hayatınızın bir sonraki bölümüne heyecanla bakmaya teşvik edecek.
 
Yaklaşan Yengeç yeni ayı için burcunuzun durumunu okumaya devam edin.
 
Koç 

Ay, eviniz ve ailenizle ilgili dördüncü evinize düşerken, ev ortamınızın durumunu değerlendirmenize izin veren bir yeni ay ritüeli yaratın. Bunu, artık size hizmet etmeyen her şeyi alanınızdan çıkarmak ve kaldırmak için bir fırsat olarak kullanın. Bu yaklaşımı evinizdeki kişilerde de kullanmaktan çekinmeyin ve sosyal çevrenize çok dikkat edin.
 
Boğa 

Yengeç burcunun yeni ayı, iletişimle ilgili üçüncü evinizde bulunan sesinizi bulmaya ve kullanmaya odaklanmaya çağırıyor. Günlük tutmayı gece rutininize dahil edin ve ne olduğunu görün. Tekrar eden çözülmemiş sorunları ele alın ve kendinize hangi iç sınırlayıcı inançların sizi geri tuttuğunu sorun. Kendi kendinize neleri konuştuğunuzu dinleyin.
 
İkizler 

Mevcut ekonomi göz önüne alındığında, finansın mevcut bir endişe olması anlaşılabilir. Yeni ay zamanı, ay çok yönlü burcunuzu proaktif olmaya ve değerinizi adlandırmaya ve iddia etmeye istekli olmaya teşvik eder. Cüzdanınızı güvene almak adına birçok becerinizi kullanmak istediğiniz için şimdi kendinizi hafife almanın zamanı değil. Tutumlu olun ve bunun için çaba gösterin. Çabanız meyvelerini verecektir.
 
Yengeç

Yeni ay burcunuzdayken, son döngüsü birinci evinizde bulunur. Bu zamanı, başkalarına yaydığınız tüm kibar ve düşünceli enerjileri kendinize yöneltmek için kullanın. Grubun fiili “annesi” olarak, başkalarıyla ilgilenmek istemeniz doğaldır, ancak biliyorsunuz ki boş bir bardaktan dökemezsiniz.
 
Aslan

Aslan bildiğimiz gibi her zaman partilerin merkezidir. Haziran ayının yeni ayı, ay bilinçaltının on ikinci evine düşerken, zodyakın aslanını biraz da kendi içine bakmaya davet ediyor. Yalnız başına bir gezi planlamak ve kendinizi tanımak için zaman ayırmak sizin için mükemmel bir yeni ay etkinliği olacaktır.
 
Başak

Büyük gruplar yerine samimi ortamlarda başarılı olursunuz, bu nedenle enerji tüketenlerden ziyade enerji veren ilişkiler üzerinde düşünün. Gelecekte birlikte büyüyebileceğiniz seçilmiş bir aile oluşturmak önemlidir, bunu unutmayın.
 
Terazi

Onuncu itibar evinizde yer alan yeni ay, geride bırakmak istediğiniz mirası düşünmenizi ister. Bu yeni ayda, geleneksel başarı ölçütlerine geri dönmek yerine, kendi hikayenizi yazma ve yolunuzu seçme özgürlüğünü deneyimlemenizi sağlayan bir yol haritası belirleme fırsatını yakalayın.
 
Akrep

Yengeç Ayından ilham alın ve önümüzdeki aylarda keşfetmek isteyebileceğiniz keşfedilmemiş yerlerin haritasını çıkarın. Uzak bir ada olması gerekmeyebilir, ancak basit bir manzara değişikliği, size yeni bir zihniyet sağlayarak yeni zihinsel alanların kilidini açmaya yardımcı olabilir.
 
Yay Burcu

Haziran ayının yeni ayı, kendinize yepyeni bir başlangıç ​​yapmak için ateş burcunu, bastırılmış anıları veya deneyimleri doğrudan ele almaya teşvik eder. Geçmişinizin daha az parlak kısımlarını ele almak, tüm psişik yüklerden kurtulmanıza izin verecek ve artık geçmişe bağlı kalmadığınız için büyümeniz için alan sağlayacaktır. Bu başta biraz zor gelebilir, bu yüzden kesinlikle kendi hızınızda ilerleyin.
 
Oğlak

Ortaklıkla ilgili yedinci evinizde dinlenirken, ayın bu mevcut döngüsü, derinlere inmek ve bir partnerde ne istediğinizi düşünmek için mükemmel bir fırsat sunuyor.  Bu aralar ilişki durgunluğunda olduğumuz düşünülürse, ihtiyaçlarınız ve size en iyi hizmet edecek ilişki türü konusunda kendinize karşı dürüst olmak için bu dönem ideal bir zaman olabilir.
 
Kova

Su burcunun altıncı sağlık evinde oturan yeni ay, size yeni bir sağlıklı yaşam rutini başlatma veya o yaz durgunluğundan çıkma şansı verir. Yavaştan almak ve pratik alışkanlıkların yanı sıra dikkatli olmak, kendinizi en iyi şekilde hissetmenize yardımcı olacak ve sonunda size hedeflerinizi takip etmek için ihtiyaç duyduğunuz temeli verecektir.
 
Balık Burcu

Yeni ay, balıkların yaratıcılıkla ilgili beşinci evinde parlıyor ve duygusal yıldız burcuna sanatsal yönlerini keşfetmeleri için kozmik bir itici güç sunuyor. Duygularınızı en sevdiğiniz ortam aracılığıyla kanalize edin veya görsel olarak daha yatkınsanız bir Pinterest panosu yapın. Hayallerinizin estetik açıdan hoş tasvirlerini görmek size ihtiyacınız olan ekstra gücü verebilir.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI