Ana SayfaYaşam3 - 9 Ağustos Haftanın Burç Yorumları

3 – 9 Ağustos Haftanın Burç Yorumları

3 Ağustos`ta gerçekleşen Satürn-Jüpiter kare açısı durağanlığın baskısıyla birleşince aşk, riskli yatırımlar, çocuklar ve yaratıcılık alanlarında şanssızlıklar, engeller, ameliyat riski gibi sevimsiz bulacağımız ruh halini getirecek. 3 Ağustos ve civarındaki günlerde şansa pek güvenmemek, engellere hazırlıklı olmak durumu kurtarabilir. Elbette Satürn ve Jüpiter kozmik sihir çalışması yapmış olmak da koruyucu olacaktır.

Satürn 18 Eylül`de Yay burcuna tekrar girene dek bir miktar sabır!

11 Ağustos`ta Jüpiter Başak burcuna geçiyor. Etkisi 15 gün öncesinde başladı. Bu para, iş, sağlık ve aşkın sorumluluk alınan evresi konularında bolluk bereket dolu bir dönemi simgeler. Aynı zamanda başkalarına yardım etmek, hizmet etmek, iyilik yapmak, yararlı bir amacı ola işlerde çalışmak, bilgelik, güvenilirlik, emeğe değer vermek, ortak yararlar için çaba harcamak, analitik ve yararlıyla zararlıyı ayıran yetenekleri yüceltmek, bu dönemin getirileri. Detaylarda kaybolmamak ve eleştirinin dozunu aşmamak koşuluyla! Jüpiter’in bu konumundan yararlanacak burçlar: Başak, Boğa, Oğlak, Aslan, Akrep, Yengeç. Diğer burçlarda elbette yararlanacak sadece daha ortalama bir zeminde.. 

14 Ağustos`ta Aslan burcunun 21. derecesinde yeniay doğuyor. Yeniayın etkisini bu hafta hissedeceğiz. 9 Ağustosdan itibaren yenilik yapma arzusu yükselişe geçecek. Güneş-Venüs ve Ay kavuşacağından, yeniliklere estetik, aşk ve canlılık eklenecek. Venüs gerilediği için geçmişten gelen finansal avantajlar, sevgi ve bağlılıklar düşünülmelidir. Eski işler ve ilişkiler yeniden canlandırılır. Bu sırada Satürn Akrep burcundan olup bitene engel olmaya çalışacak. Disiplinsiz ve düzen bozan her şeye itiraz edecek. Bunun dışında sorunsuz bir yeniay ve yeni aşklar, yeni projeler, yeni eğlence planları için harika bir dönem. 9-19 Ağustos arasında yeniliklere açık olmalıyız.

7 Ağustos Cuma günü Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. Başak burcu Merkür`ün yönetici olduğu alan. İş ve sağlıkla ilgili zeki ve eleştirel bakış açısı gelişmeye yardımcı olacak. Mantıklı kararları özellikle iş alanında alabileceğiz. Sağlık sorunları için çözüm bulunacak dönem 7 Ağustosdan itibaren başlıyor. Mars, Jüpiter ve Güneş de başak burcuna yerleşerek daha sağlıklı ve bereketli günleri getirecek.

Keyfinizin bol olduğu huzurlu bir hafta dilerim.

Su Karakuş 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI