Ana SayfaYaşam5 - 11 Eylül 2016 Haftalık Burç Yorumları

5 – 11 Eylül 2016 Haftalık Burç Yorumları

TUTULMALARIN ORTASINDA KALAN HAFTA
“Güneş tutulması oldu- bitti” diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Hafta boyunca etkisi devam edecek ve hayal kırıklıkları, şaşkınlık yaratan gelişmeler gündemimizde olacak. Bir süredir düşündüren, sorguladığımız ne varsa yenilenmeye doğru ilerliyor bu hafta. Ay tutulması 16 Eylülde, Balık burcunda gerçekleşecek. Bu haftadan itibaren sonlandırmak istediğimiz konularda dikkatimizi çekmeye başlayacak. Yenilik ve sonlanmayı iç içe yaşarken, kalbimizde karışıklık, ne yapacağını bilmezlik hissedecek, gitgide gerginleşeceğiz. Gerginlik dolunay sonrasında bitmiş olacak.
 
Her şeyi değiştirmek için doğru zamanda mıyız?
Güneş tutulması büyük rüzgarlar yaratır ve kişiyi yükseltir. Bu anlamda doğru zamandayız. Düşündürücü olan Merkür retrosunun baskısı. Fakat doğum anınızda Merkür geriliyorsa şanslısınız demektir. Güneş tutulmasından yararlanabilirsiniz. Çünkü daha yavaş çalışan zihin detayları kaçırmayacak ve bu kez siz zamana değil zaman size uyum sağlayacak. Hata yapma olasılığınızın azaldığı bu dönemde, en doğru olasılıkları değerlendirebileceksiniz. Merkür ilerlerken doğanlar içinse karar almak bir risk. Yenilenme kararı gerileme öncesine dayanıyorsa durmamalı, yola devam etmeli. Gerileme size engel değildir. 
 
Jüpiter 12 yıl sonra Terazi burcunda
“Geçenlerde bir arkadaşım herkesin evlenesi gelmiş ya düğünler arttı” dedi. Ve sosyal medya hesaplarında o gün o saatte paylaşılan düğün haberlerini gösterdi. 
Jüpiter bol bol verir. Terazi evlilik, ortaklık, danışmanlar ve düşmanlar demektir. Evliliklerin artması, ilişkilerin evliliğe dönüşmesi hatta iş ortaklıklarının artması artık olağan. 

Peki düşmanlıklar da aynı oranda artacak mı?
Düşmanca duygular size bağlı. Çünkü Jüpiter Terazi burcundayken adalet duygusunu, dengeyi ve eşitliği öne çıkarır. Sanata saygı, uyum, güzelliğe, estetiğe değer vermek bu döneme özgü davranışlar olacak. 
Jüpiter 9 Eylül 2016’da adım attığı Terazi burcunda 10 Ekim 2017’ye dek kalacak. 
Bu konum Terazi, Kova, İkizler ve yükselen burcu bunlardan biri olanlar için çok yararlı.  Oğlak, Koç ve Yengeçler şansı biraz çabayla elde edecek ve kalıcı kılacaklar. Yay ve yükselen yaylar ekstra kazanımlı burç olarak öne çıkacak. 

Detaylı haftalık burç yorumlarınız için burayı tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI