Ana SayfaYaşam5 Saatlik Hermitage Müzesi Filmiyle Evinizde Sanat Keyfi Sürün

5 Saatlik Hermitage Müzesi Filmiyle Evinizde Sanat Keyfi Sürün

5 saatlik bir filmle evinizin konforunda St.Petersburg’un ünlü Hermitage Müzesini gezisi sosyal mesafenizi artırdığınız bu günler için mükemmel bir seçenek.

Apple’ın yeni Shot on iPhone kampanyası, dünyanın en büyük müzelerinden birini tek planda filme alan 5 saatlik bir sinema yolculuğundan oluşuyor.

Sanat terapisi  ile online eğitimin bir birleşimi olan film Saint Petersburg, Rusya’daki Hermitage Müzesi’nde 5 saat 19 dakika 28 saniye süren büyüleyici bir yürüyüş, iPhone 11 Pro Max ile tek şarjla ve hiç kesintisiz tek bir planda filme alındı. 

Modern sinematografi için meydan okuma

5 saat süren ve hiç kesintisiz tek planda çekilen bu film modern sinematografi için bir meydan okuma. Gelecek vaat eden kadın yönetmen Axinya Gog tarafından yönetilen film, izleyicileri Rubens, Rembrandt, Tiziano Vecellio, Caravaggio, El Greco ve diğer sanatçılara ait yaklaşık 600 başyapıtı barındıran dünyanın en büyük müzelerinden birinin 45 salonunda gezdiriyor. 

 

Film, iPhone 11 Pro’nun muhteşem yeni kamera sisteminin yanı sıra benzersiz pil ömrünü de sergiliyor. Gog’un boş bir müzenin hayatındaki bir günü filme almak üzere koyulduğu bu yolculukta, Hermitage ana karakter olarak öne çıkıyor: “Bu video, benim için zaman içinde bağlantı kurmayı ifade ediyor: Ezeli ve ebedi sanat eserleri, modern yaşamla ve en yeni teknolojiyle bir araya geliyor. İzleyicilerin yoğun yaşantılarına bir mola vererek kendilerini meditasyon etkisi yaratan bu güzelliğe bırakacaklarını umuyorum.” Gog, çekim süreciyle ilgili olarak şöyle söylüyor: “Daha önce bu denli büyük ölçekli bir projede iPhone ile çalışmamıştım. Bu yüzden ekibimle birlikte aygıtı titizlikle inceledik ve yaratıcı çözümümüzün tamamını aygıt özelliklerini temel alarak geliştirdik. Şu anda bunun yalnızca iPhone ile çekilebilecek bir proje olduğunu söyleyebilirim!” 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI