Ana SayfaErkek Modası65. Cannes Film Festivali erkek modası

65. Cannes Film Festivali erkek modası

Son yıllarda düzenlenen kırmızı halılarda artık erkekler de kadınlar kadar şık. Seçimleriyle, " Moda söz konusu olunca biz de varız" diyen aktörler, her geçen yıl seçimleriyle daha da beğeni topluyorlar.

Avrupa`nın en büyük festivalleri içinde üçüncü sırayı  alan 65. Cannes Film Festivali`nde ise Bruce Willis, Chris Pine ve Ewan Mcgregor seçimleriyle ve yüzlerine ekledikleri gülümsemeyle hayranlarını tavladılar. Ewan Mcgregor, festivalin ilk gününde giydiği, Marni İlkbahar/ Yaz 2012 koleksiyonunda yer alan lacivert pamuk ceketiyle spor şıklığın simgesi oldu.

Kızını yeni kucağına alan başarılı aktör Bruce Willis ise seçimini klasik kesim siyah takımdan kullanırken, kombinini büyük gülümsemesiyle tamamladı. Edward Northon, gri takımını kravatsız kullanmayı tercih ederken, Cannes Film Festivali için basit bir tercih yaptı.

Bütün bu aktörlerin ortak noktası ise papyonlardı. İlk kez 1963 yılında,  İngiliz asilzadesi II. Joseph tarafından takılan papyon, anlaşılan 2012- 2013 sezonunda bolca aramızda olacak. Yeni bir trend olarak ortaya çıkan papyonlar ise özellikle düğünlerde erkekler için şık bir seçim olabilir.

Chris Pine, Bruce Willis ve Alec Baldwin gibi aktörlerin 65. Cannes Film Festivali`nde giydiklerine göz atmak ve trend olacak papyonların kullanımı hakkında fikir edinmek için fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI