Ana SayfaSağlık7800 Çeşme`de Size Özel Beden ve Ruh Dinginliği

7800 Çeşme`de Size Özel Beden ve Ruh Dinginliği

Hem dinlenmek hem de sağlığınız için iyi bir şeyler yapmak istiyorsanız, bavulunuzu hazırlayın ve 7800 Çeşme’ye doğru yola çıkın. Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez‘in 7800 Çeşme için özel olarak hazırladığı ve Türkiye‘de ilk defa uygulanan Fark Etmeden Diyetin “Fonksiyonel Detoksifikasyonu” programı ile bahara girerken, tüm kış boyunca vücudunuzun maruz kaldığı toksinlerden gerçek bir detoks tatili ile arınabileceksiniz.

Sadece sıvı besinlerle aç kaldığınız detokslara son!
Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez, 7800 Çeşme’ye özel hazırladığı menüsü ile alışılagelmiş detoks programlarına tam bir alternatif olan “Fark Etmeden Diyet” isimli detoksifikasyon programını hayata geçirdi.
3, 5 veya 7 günlük kürler halinde uygulanan bu programa katılarak aç kalmadan, besinlere yasak koymadan, metabolizma düzeninizi koruyarak kalıcı kilo vermek artık mümkün olacak.
Bilimsel temeller ile hazırlanmış ve kalıcı kilo verdirecek Fark Etmeden Diyet programı ile Selahattin Dönmez’in önerdiği detoks egzersizleri ve masajlarını birlikte yaptığınızda, “klasik detoks” diyetlerinin aksine zinde, kas kaybı yaratmadan ve doyarak sağlığınıza kavuşacaksınız.
Sağlıklı pişirme teknikleri sayesinde “lezzeti” keşfedin
Fonksiyonel detoksifikasyonun en önemli özelliği, cinsiyete ve kilo fazlalığına göre hazırlanan farklı porsiyon miktarları ile kişisel beslenme düzeniniz “diyetisyen” tarafından kontrol edilebiliyor. Böylece “klasik detoks” sistemlerinde olduğu gibi aç kalmadan kolayca bu programı uygulayabileceksiniz.
İlk defa 7800 Çeşme için Selahattin Dönmez tarafından titizlikle tasarlanan ve deneyimli şeflerin sağlıklı pişirme teknikleri ile birleştirdiği fonksiyonel yiyecek, içecek ve tatlılar sayesinde ağız tadınızı kaybetmeden tüm toksinlerinizden tamamen kurtulacaksınız.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI