Ana SayfaGündem8 Saniye Galası Gerçekleşti

8 Saniye Galası Gerçekleşti

 Ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak`ın yeni filmi ‘8 Saniye`nin galası önceki akşa Kanyon Avm`de gerçekleşti. 

Sorak “Güzel ve inandığımız bir iş yaptık. Bütün oyunculara teker teker teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Galaya Cem Yılmaz, Belçim Bilgin, Yılmaz Erdoğan, Mahsun Kırmızıgül,Berrak Tüzünataç, Şebnem Dönmez,Gökçe Bahadır, Şebnem Ferah, Cansu Tosun, Burak Kut gibi ünlü isimler katıldı.

Yönetmen arkadaşına destek vermek için galaya gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz

 “Çok ince işçiliği olan bir film. Yönetmen Ömer Faruk Sorak’ı çok kutluyorum. İnşallah seyirci gereken değeri filme gösterir. Tabii ki filmlerin ne kadar başarılı olduğunu seyirciler biz yapanlardan daha iyi biliyor. Çok kıymetli bir hikâye güzel bir film çıkmış ortaya” dedi.

Galaya katılan isimlerden Hatice Aslan fimi merak ettiğini belirtti Aslan ayrıca, sevgilisi Kenan Ece’nin geçtiğimiz günlerde Aydan Taş’ın doğum gününden üç kadınla çıkması haberleri karşısında

“Olabilir özgür bekâr insandır. Bir sakıncası yok benim için. Kenan benim sonuçta arkadaşım” açıklamalrını yaptı. 

Geceye katılan Berrak Tüzünataç giydiği kıyafetle basının dikkatlerini üzerine topladı. Tüzünataç

“Fragmanı çok beğendim, filmi heyecanla bekliyordum. Çok güzel bir film olmuştur, sizler de izleyin” dedi. Sevgilisi Macit Bitargil’in oyuncu arkadaşı Sinem Öztürk ile görüntülenmesi sorularına ise kızan Tüzünataç, “Ben özel hayatımla ilgili hiç konuşmadım, bu yaptığınız ayıp” dedi.

27 Şubat`ta vizyona giren ve Esra İnal`ın sıradışı hayat hikâyesinden esinlenilen "8 Saniye", çok izlenen filmlerin yönetmeni Ömer Faruk Sorak`ın 4 yıl aradan sonra çektiği filmde diğer filmleri gibi başarı bekleniyor.

Sorak`ın yönetmenliğini üstlendiği filmlerin izlenme oranları ise şöyle

"Vizontele"  3.308.108, "G.O.R.A" 4.001.711, "Sınav" 1.161.226, "Yahşi Batı" filmi ise 2.323.061 seyirci tarafından izlendi. 2011 tarihinde sinemaseverlerle buluşan son filmi "Aşk Tesadüfleri Sever" ise 2.418.090 seyirci tarafından izlenirken; yönetmenin 5 filminin toplam sinema izleyicisi 13.212.196`ya ulaştı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI