Ana SayfaYaşam9-15 Kasım Haftanın Burç Yorumları

9-15 Kasım Haftanın Burç Yorumları

Birkaç haftadır olumlu şeyler yazmaktan mutluyum. Yaşamaktan da! Elbette yaşamın içinde üzüntü veren anlarda oluyor. Her zaman “hayırlı” olanın gerçekleştiğine inananlardanım. Kimi dönemlerde gökyüzü etkileri kara bulutları andırıyor. Kimi dönemlerde fırtınalar esiyor. Direnenler ( gezegenlerle el ele çalışanlar) daha mutlu oluyor. 

Bu hafta yeniay Akrep burcunda gerçekleşecek ve hafta başından itibaren, hafta sonuna dek etkili. Bütün bir haftayı yenilik yaparak geçirebiliriz. Plüton ve Jüpiter yani güç ve şans yeniaya olumlu bir açıyla bağlanıyor. Bu az rastlanır bir fırsat. Hem güçlü kişilerin desteğini almak hem şansın yaver gitmesi. Şahsen taşınma arifesindeyim ve şansım son dakikada döndü( Jüpiter)! Olabilecek en iyiyi, birazda hayalimdeki gibi bir evi buldum. Haritamın güçlü kişisi ( Plüton) ev sahibimdi ve işe bakın ki kedi seviyor, köpek seviyor, doğayı seviyor, doğayı ve canlıları seven herkese saygı duyuyordu. Yeni evimiz Zekeriyaköy de. Dolayısıyla bundan sonraki seminer ve eğitimlerimiz Maslak Baby Giz Plaza ve Levent Pol Center da yapılacak.  Anadolu yakasındaki 8 yıllık konukluğumuz bitiyor ve tekrar Avrupa yakasına dönüyoruz. 

Perşembe günü Mars Terazi burcuna, Kuzey Ay Düğümü Başak burcuna yerleşiyor. Tam da bu noktada karşılıklı geçiş yaptıkları için adeta buluşuyorlar.  Kuzey Ay Düğümü şansı, gelecekte ulaşılması gereken hedefi, bolluk, bereketi simgeler. Kuzey ay düğümünü takip ederseniz yolunuz aydınlanır. Takip için gelecek 1.5 yıl boyunca Başak burcunun anahtar kelimelerine odaklanmalısınız. Yardımseverlik, titizlik, dakiklik, dürüstlük, dost canlısı olmak, doğa dostu olmak, hayvan sevmek, insan sevmek size hala bir şey ifade ediyorsa ve sağlıklı ile sağlıksız olanı ayırt ederek yaşamaya gönüllü olabilecekseniz hatta gereğinden fazla sorumluluk alıp, aşırı çalışkan davranmaktan şikayet etmeyecekseniz Kuzey ay düğümü yolunuza ışık saçabilir, hayatınızı şansla donatabilir. Aksine kurban rolü oynayacaksanız, kendinize acıyacak başkalarına kendinizi acındırmaktan gizli gizli zevk duyacaksanız, paranız varken parasızım diye ağlayacak, nabza göre şerbet vermekle insan kazandığınızı sanacak, size eziyet edenlere saygı duyacak, sevenleri aşağılayacaksanız, uyumayı, uyuşmayı, hayal dünyasında dolaşmayı tercih edecekseniz, çalışmak yerine birinin size hazır ekmek vermesini dileyecekseniz şans değil şanssızlıklar size uğrayacak demektir. Güney ay düğümüne çekilirseniz işte tamda bunlardır yaratacaklarınız. Tercih her zamanki gibi sizin! İnsan düşünebilen bir hayvandır ve seçimleriyle yaşar, Dünyayı, gezegenleri seçimleriyle kullanır.
Keyifli bir hafta dilerim.
SU KARAKUŞ

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI