Siz de gelinliğinizi özel aksesuarlarla tamamlamak için Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde açılan 4One Boutique’de duvaktan, saç aksesuarına, ayakkabıdan, şapkaya kadar bir çok aksesuarı bulabilirsiniz. 4One Boutique’in en önemli özelliği ise bir gelin butiği olmasına rağmen, butiğin gelinlik odaklı olmaması.
Hayalini kurduğunuz gelinliği bulduktan sonra, bu özel elbiseye yakışacak aksesuarı bulmak için 4One Boutique’e uğrayabilirsiniz. Duvak, saç aksesuarı, ayakkabı, şapka, taç ve iç çamaşırını tek bir adreste toplayan 4One Boutique, bu alanda yeni konsept sunuyor.
4One Boutique’in bir diğer önemli özelliği ise; gelinlere kendileri için özel hazırlanmış prova odasında, gelinliklerini de deneme fırsatını sunması. Randevu alınarak kullanılabilen prova odası, Pazar günleri de hizmet veriyor.
İtalya’nın ünlü gelinlik ve duvak markası Peter Langner ve el yapımı duvaklarıyla kuğu gibi gelinler yaratan Creazioni Francesca markalarının yanı sıra, Floransa’nın Avrupa’daki kraliyet ailelerinin başını süsleyen Marzi şapka markası ile Francesco, Loriblu, Giorgio Iachini gibi köklü gelin ayakkabısı firmalarından ürünler bulmak mümkün. Sadece gelinlik için tasarlanmış iç çamaşırları sunan Penrose ve Swarovski kristalleriyle bezenmiş saç takıları yaratıcısı Anna Bella ise sunulan diğer markalar arasında yer alıyor.
Tel: 02123438004
Faks: 02123438084
www.4oneboutique.com